Lunch menu

Monday, 9 August

Brödernas kök

  • Lax Bowl – Örtslungad potatis, gravad lax, kokt ägg

    rostad beta, gröna ärtor, picklad rödlök, rädisa, färsk persilja & dilldressing.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, kyckling, knaperstekt bacon

    riven parmesanost, hemgjorda krutonger & körsbärstomater.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad beta, quinoa,

    grönkål, rädisa, rostade nötter, picklad rödlök, färsk persilja & honungsvinägrett

  • Veg Bowl – Quinoa, hummus, grönkål,

    lök&tomatsallad, örtslungad potatis, gröna ärtor, rostade frön & pestokräm.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus,

    ök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, picklad rödkål, rostade frön & myntayoghurt.

  • Primi Bowl – Pasta, serranoskinka, tomat, mozzarella

    oliver, ugnsrostade grönsaker, gröna ärtor, färsk basilika & pestokräm.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    nudlar, sojabönor, broccoli, rädisa, färsk koriander, krossade jordnötter & sesamdressing.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål

    vattenmelon, körsbärstomater, färsk basilika, picklad rödlök & fetaostkräm

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. biffgryta dijon (ryggbiff, färska champinjoner

    dijonsenap, vitt vin, dragon & syltlök), serveras med ris eller kokt potatis

  • 2. A. ugnsgrillad svensk fläskkarré med gräddsås

    & äppelmos, serveras med kokt potatis

  • 2. B. stekt panerad stillahavsflundra

    med
 dill-majonnäs, serveras med kokt
 potatis & citron

  • 3. INDISK: chicken korma

    VEGAN: dal tadka

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk / japansk / kinesisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt panerad kummelfilé med västkuströra

    & färskpotatis

  • Köttbullar med gräddsås, rårörda lingon, färskpotatis

    & pressgurka

  • Veg: Pasta"QuattroFromagio"

    med spenat & valnötter

  • Pasta: med fläskfilé, strimlad pepparsalami

    & färska champinjoner

La Fontana

  • Stekt fläskfilé med timjanstekt potatis, lingonsylt

    och champinjonsås.

  • Fish and chips med remouladsås.
  • Iskender kebab med créme fräsch.

P2 Restaurang & Catering

  • Kycklinglasagne med fetaostcreme
  • Panerad rödspätta med kall skagensås
  • Vegetarisk pytt i panna med rödbetor och kokt ägg
  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

  • Semesterstängt 19 Juli – 10 Augusti

Pinoccio

  • 1-huset 150g hamburgare med pommes&bearnaisesås
  • 2-Pyttipanna med stek ägg och rödbetor
Monday, August 9