Lunch menu

Thursday, 22 April

Brödernas kök

  • Halloumi bowl

    Ris, grillad kyckling, halloumi, tomat&lök-sallad, muhammara, vattenmelon & myntayoghurt.

  • Brödernas Ceasar

    Bulgur, kyckling, knaperstekt bacon, riven parmesanost, hemgjorda krutonger & körsbärstomater.

  • Veg bowl

    Quinoa, zucchini "nudlar", hummus, tomat&lök-salsa, avocado, säsongens frukt & rostad frömix.

  • Medi mix

    Bulgur, falafel, hummus, tomat&lök-salsa, picklad rödkål, ugnsrostade grönsaker & rostad frömix.

  • Kyckling bowl

    Grillad kyckling, pasta, grönkål, tomat&lök-salsa, riven parmesanost, & soltorkade tomater.

  • Medelhavssallad

    Pasta, serranoskinka, mozzarella, ugnsrostade grönsaker, tomater & säsongens frukt.

  • Chèvre bowl

    Chèvre, ugnsrostad rödbeta, Quinoa, rostade nötter, picklad rödlök & säsongens frukt.

  • Lax bowl

    Quinoa, gravad lax, fetaost, ett kokt ägg, broccoli, picklad rödlök & rostad frömix.

  • Nudelbowl

    Nudlar, handskalade räkor, broccoli, edamamebönor, picklad rödlök, sesamfrön & krossade jordnötter.

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. A. pulled pork (eller falafel) med klyftpotatis,

    coleslaw & picklad rödlök

  • 1. B. kantarellsoppa toppad med knaperstekt bacon

    samt pannkakor med sylt & grädde

  • 2. ugnsstekt färsk laxfilé med skagensås,

    serveras med grönsparrissallad & kokt potatis

  • 3. INDISK: pepper chicken

    VEGAN: dal palak

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé!
  • 6. VEGETARISKT

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/ Gulaschsoppa samt pannkakor med

    sylt & grädde

  • Lasagne med coleslawsallad
  • Kalops med morötter, kokt potatis & rödbetor
  • Veg: Ärtsoppa & pannkakor med sylt & grädde
  • Veg: Spenatlasagne med coleslawsallad
  • Wok: Kyckling med färsk röd chili & cocosmjölk
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Huset fläskschnitzel med Spicy XL pommes frites

    och bearnaisesås.

  • Kebabsallad med tillbehör.
  • Fish&chips med vitlökssås.
  • Kycklingsallad med tillbehör.
  • Crispy chicken filé med farmer Fries och vitlökssås.
  • Gyrossallad med tillbehör.
  • Falafeltallrik med pommes och vitlökssås.
  • Grill Mixtallrik som innehåller en fläskfilémedaljong

    och ett oxfiléspett med klyftpotatis och bearnaisesås.

  • Tonfisksallad med tillbehör.

P2 Restaurang & Catering

  • Svampsoppa med knaperstekt bacon samt dessert
  • Rimmad torsk med rödbetor, kapris, lök och brynt smör
  • Gnocchi med svamp, brynt smör, parmesan

    och ruccola

  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Panerad torsk, kall romsås, kokt potatis, gröna ärtor
Thursday, April 22