Lunch menu

Wednesday, April 21

Brödernas kök

  • Panko bowl
    Ris, pankofriterad kyckling, picklad rödkål, pico de gallo, sesamfrön & srirachamajo.
  • Brödernas Ceasar
    Bulgur, kyckling, knaperstekt bacon, riven parmesanost, hemgjorda krutonger & körsbärstomater.
  • Veg bowl
    Quinoa, zucchini "nudlar", hummus, tomat&lök-salsa, avocado, säsongens frukt & rostad frömix.
  • Medi mix
    Bulgur, falafel, hummus, tomat&lök-salsa, picklad rödkål, ugnsrostade grönsaker & rostad frömix.
  • Kyckling bowl
    Grillad kyckling, pasta, grönkål, tomat&lök-salsa, riven parmesanost, & soltorkade tomater.
  • Medelhavssallad
    Pasta, serranoskinka, mozzarella, ugnsrostade grönsaker, tomater & säsongens frukt.
  • Chèvre bowl
    Chèvre, ugnsrostad rödbeta, Quinoa, rostade nötter, picklad rödlök & säsongens frukt.
  • Lax bowl
    Quinoa, gravad lax, fetaost, ett kokt ägg, broccoli, picklad rödlök & rostad frömix.
  • Nudelbowl
    Nudlar, handskalade räkor, broccoli, edamamebönor, picklad rödlök, sesamfrön & krossade jordnötter.
  • Grilltallrik (Varmrätt)
    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. viltfärsbiff (hjort-, älg-, ren- & fläskfärs) med
    (skogschampinjoner & kantareller) & rårörda lingon, serveras med potatismos eller kokt potatis
  • 2. A. kycklinggratäng med dijonsenap, basilika

    & tomat, serveras med timjanrostad potatis eller ris
  • 2. B. stekt panerad stillahavsflundra med
    örtagårdssås, serveras med kokt potatis
  • 3. INDISK: pepper chicken
    VEGAN: dal palak
  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé!
  • 6. VEGETARISKT
    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås
  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker
    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Pytt i panna med stekt ägg & rödbetor
  • Ört-& parmesangratinerad kycklingfilé med
    potatis-& rotfruktsgratäng, madeirasky
  • Veg: Grönsaks pytt med stekt ägg & rödbetor
  • Wok: Entrecôte med vitlök, chilimarinerad broccoli
    & cashewnötter
  • Pasta: med strimlad biff & färska champinjoner
    i gorgonzolasås
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Huset fläskschnitzel med Spicy XL pommes frites
    och bearnaisesås.
  • Kebabsallad med tillbehör.
  • Fish&chips med vitlökssås.
  • Kycklingsallad med tillbehör.
  • Crispy chicken filé med farmer Fries och vitlökssås.
  • Gyrossallad med tillbehör.
  • Falafeltallrik med pommes och vitlökssås.
  • Grill Mixtallrik som innehåller en fläskfilémedaljong
    och ett oxfiléspett med klyftpotatis och bearnaisesås.
  • Tonfisksallad med tillbehör.

P2 Restaurang & Catering

  • Kokospanerad kyckling med ris och currysås
  • Lammfärsbiff med tzatsiki
  • Indisk kikärtsgryta med ris
  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon
    och färskriven parmesan
  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Pannbiff, lingon, gräddsås, kokt potatis

More lunches available at

Wednesday, April 21