Lunch menu

Tuesday, 16 February

Brödernas kök

  • Bröderna's Ceasar

    Bulgur, kyckling, knaperstekt bacon, riven parmesanost, hemgjorda krutonger & körsbärstomater.

  • Grön veg bowl

    Quinoa, avocado, ugnsrostad morot, hemgjord hummus, picklad rödkål & pumpafrön.

  • Medi mix

    Bulgur, falafel, tomat&rödlök-salsa, ugnsrostad zucchini, picklad rödkål & sesamfrön.

  • Chefen's kyckling bowl

    Grillad kyckling, pasta, grönkål, rödlök, körsbärstomater & riven parmesanost.

  • Medelhavs combo

    Pasta, serranoskinka, soltorkade tomater, mozzarella & ugnsrostad aubergine.

  • Höstens lax bowl

    Quinoa, gravad lax, fetaost, picklad rödlök, pumpafrön & ett kokt ägg.

  • Grilltallrik - Varmrätt

    Nykokt bulgur, grillad kyckling, vitlöksbröd, grönsallad, majs, körsbärstomat & tsatsiki.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. A. raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • 1. B. stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • 2. A. krämig biffpasta med tryffel, färska

    champinjoner, ruccola, vitlök & grana padano

  • 2. B. stekt panerad gösfilé med dill-majonnäs

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: pepper chicken

    VEGAN: chenna masala

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEG 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • 6. VEG 2: wokade äggnudlar

    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Chili con carne av högrev med ris, tortilla

    nachos & guaqamole

  • Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • Raggmunk med stekt fläsk & rårörda lingon
  • Veg: Raggmunk med lingonkeso
  • Wok: Kyckling "Paneng" med röd curry

    & cocosmjölk

  • Pasta: med salsiccia, vitlök & sambal oelek
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Varmrökt lax med kokt potatis och dillcreme
  • Husets kycklinglårfilé med kokt potatis

    och champinjonsås

  • Falafeltallrik med pommes

    och mild sås

  • Pannbiff med kokt potatis

    och löksås och lingonsylt

  • Lasagne al Forno med grönsallad
  • Stekt fläsksida med kokt potatis

    och löksås

  • Ugnsgrillad lax med kokt potatis

    och dillcreme

  • Halloumitallrik med pommes

    och honung

  • Kalvytterfilé med pommes

    och bearnaisesås

P2 Restaurang & Catering

  • Ugnsgratinerad falukorv

    med potatismos och gurkmajonnäs

  • Fish & chips med tartarsås

    och klyftpotatis

  • Vegetariska rotsaksplättar

    med bönröra

  • Pasta Bolognese med parmesan

    och ruccola

  • Varmrökt lax med kall dill-

    och romsås

  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg

    och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Bouef bourguignon, smålök

    sidfläsk, champinjoner, puré

Tuesday, February 16