Lunch menu

Wednesday, 17 February

Brödernas kök

  • Bröderna's Ceasar

    Bulgur, kyckling, knaperstekt bacon, riven parmesanost, hemgjorda krutonger & körsbärstomater.

  • Grön veg bowl

    Quinoa, avocado, ugnsrostad morot, hemgjord hummus, picklad rödkål & pumpafrön.

  • Medi mix

    Bulgur, falafel, tomat&rödlök-salsa, ugnsrostad zucchini, picklad rödkål & sesamfrön.

  • Chefen's kyckling bowl

    Grillad kyckling, pasta, grönkål, rödlök, körsbärstomater & riven parmesanost.

  • Medelhavs combo

    Pasta, serranoskinka, soltorkade tomater, mozzarella & ugnsrostad aubergine.

  • Höstens lax bowl

    Quinoa, gravad lax, fetaost, picklad rödlök, pumpafrön & ett kokt ägg.

  • Grilltallrik - Varmrätt

    Nykokt bulgur, grillad kyckling, vitlöksbröd, grönsallad, majs, körsbärstomat & tsatsiki.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. viltfärsbiff (hjort, älg, ren & fläskfärs) med

    rårörda lingon & enbärsgräddsås, serveras med potatis- & palsternackspuré eller kokt potatis

  • 2. A. hemlagad pytt i panna, serveras med
stekt

    ägg & inlagda rödbetor

  • 2. B. stekt panerad stillahavsflundra med
dill-

    majonnäs, serveras med kokt
potatis & citron

  • 3. INDISK: chicken masala

    VEGAN: green beans thoran

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk

    eller japansk

  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEG 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • 6. VEG 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Pannbiff med potatismos

    inlagd gurka, rårörda lingon & svampsås

  • Parmesangratinerad laxfilé

    med oliv-& tomatcreme samt g

  • Veg: Parmesangratinerad

    morotsbiff med oliv-& tomatcrem

  • Wok: Fläskfilé med färsk ingefära & grön curry

    samt pannkakor med sylt & grädde

  • Pasta: Spaghetti Carbonara (bacon)
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Varmrökt lax med kokt potatis och dillcreme.
  • Husets kycklinglårfilé med kokt potatis

    och champinjonsås.

  • Falafeltallrik med pommes och mild sås.
  • Pannbiff med kokt potatis och löksås

    och lingonsylt.

  • Lasagne al Forno med grönsallad.
  • Stekt fläsksida med kokt potatis och löksås.
  • Ugnsgrillad lax med kokt potatis och dillcreme.
  • Halloumitallrik med pommes och honung.
  • Kalvytterfilé med pommes och bearnaisesås.

P2 Restaurang & Catering

  • Stekt inlagd strömming med potatismos

    och kall örtsås

  • Fläskkotlett med skånsk potatis

    och persiljesmör

  • Vegetariska rotsaksplättar

    med bönröra

  • Pasta Bolognese med parmesan

    och ruccola

  • Varmrökt lax

    med kall dill- och romsås

  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg

    och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Panerad spätta, dansk remoulad, kokt potatis
Wednesday, February 17