Lunch menu

Monday, 15 February

Brödernas kök

  • Burrito bowl

    Ris, avocado&tomat-salsa med koriander och lime, köttfärs med ancho chili, svarta bönor

  • Bröderna's Ceasar

    Bulgur, kyckling, knaperstekt bacon, riven parmesanost, hemgjorda krutonger & körsbärstomater.

  • Grön veg bowl

    Quinoa, avocado, ugnsrostad morot, hemgjord hummus, picklad rödkål & pumpafrön.

  • Medi mix

    Bulgur, falafel, tomat&rödlök-salsa, ugnsrostad zucchini, picklad rödkål & sesamfrön.

  • Chefen's kyckling bowl

    Grillad kyckling, pasta, grönkål, rödlök, körsbärstomater & riven parmesanost.

  • Medelhavs combo

    Pasta, serranoskinka, soltorkade tomater, mozzarella & ugnsrostad aubergine.

  • Höstens lax bowl

    Quinoa, gravad lax, fetaost, picklad rödlök, pumpafrön & ett kokt ägg.

  • Grilltallrik - Varmrätt

    Nykokt bulgur, grillad kyckling, vitlöksbröd, grönsallad, majs, körsbärstomat & tsatsiki

Restaurang Chili & Lime

  • 1. skomakarlåda (svensk fläskytterfilé med

    rödvinssås, bacon, inlagd gurka & potatismos)

  • 2. A. nötköttbullar med gräddsås & lingon,


    serveras med inlagd gurka & potatismos
eller kokt potatis

  • 2. B. stekt panerad kummelfilé med dill-

    majonnäs, serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: pepper chicken

    VEGAN: chenna masala

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEG 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • 6. VEG 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Köttbullar med stuvade makaroner

    eller kokt potatis, gräddsås & rårörda lingon

  • Stekt panerad kummelfilé med skagensås
  • Veg: Tortellinigratäng

    med spenat, kvibille ädel & mandel

  • Wok: Kyckling fräst i sesamolja, vitlök & ingefära
  • Pasta: med fläskfilé & kantareller i krämig ostsås
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Varmrökt lax med kokt potatis och dillcreme
  • Husets kycklinglårfilé med kokt potatis

    och champinjonsås

  • Falafeltallrik med pommes och mild sås
  • Pannbiff med kokt potatis och löksås

    och lingonsylt

  • Lasagne al Forno med grönsallad
  • Stekt fläsksida med kokt potatis

    och löksås

  • Ugnsgrillad lax med kokt potatis och dillcreme
  • Halloumitallrik med pommes och honung
  • Kalvytterfilé med pommes

    och bearnaisesås

P2 Restaurang & Catering

  • Yakiniku

    med vårlök och ris

  • Rotmos

    med rimmad kalvbringa

  • Vegetariska rotsaksplättar

    med bönröra

  • Pasta Bolognese

    med parmesan och ruccola

  • Varmrökt lax

    med kall dill- och romsås

  • Kycklingsallad

    med knaperstekt bacon och färskriven parmesan

  • Räksallad

    med ägg och syrad rödlök

Viktors bakficka

  • Biff lindström, skysås, kryddsmör
Monday, February 15