Lunch menu

Tuesday, 30 June

Brödernas kök

  • SALLAD – Pastasallad med kyckling, bacon, champinjon

    och broccoli, toppad med riven parmesanost

Restaurang Chili & Lime

  • 1. A. Raggmunk med stekt fläsk & lingon (Ä,L,G)
  • 1. B. Stekt fläsk med löksås & kokt potatis (L)
  • 2. A. Krämig fläskfilépasta

    med soltorkade tomater, spenat & vitlök (Ä,L,G)

  • 2. B. Egenpanerad uerfilé

    med skagensås, serveras med kokt potatis & citron (Ä,L,G)

  • 3. INDISK: Chicken tikka

    VEGAN: Cabbage thoran

  • 4. POKE BOWL: Vietnamesisk eller japansk
  • 5. Asiatisk lunchbuffé
  • 7. VEGETARISKT: 1: Wokade grönsaker med cashewnötter

    2: Wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)

  • 8. GRILL: Kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Pannbiff med fetacreme & basilikasky

    samt medelhavssallad m melon & oliver

  • Veg: Grönsakswok med strimlad quorn

    cashewnötter & nudlar

  • Wok: Fläskfilé fräst i sesamolja & vitlök samt nudlar
  • Pasta: med oxfilé, färska champinjoner & lök i gorgonzo

Restaurang Matkultur

  • Färsbiff med slungad färskpotatis pressgurka lingon och

La Fontana

  • Köttfärslimpa med gräddsås och potatismos
  • Panerad Rödspätta med kokt potatis och remouladsås
  • Marinerade stekta kycklingvingar med aiolidipsås

P2 Restaurang & Catering

  • Stekt fläsk

    med löksås

  • Fisk- och skaldjursgryta

    med aioli

  • Pasta Bolognese
  • Räksallad

    med ägg och syltad rödlök

  • Varmrökt lax

    med kall dill- och romsås samt kokt potatis

  • Kycklingsallad

    med knaperstekt bacon och färskriven parmesan

Tuesday, June 30