Lunch menu

Monday, June 29

Brödernas kök

  • SALLAD – Chèvresallad med valnötter och honung, bulgur,
    stekta rotfrukter och kål

Restaurang Chili & Lime

  • 1. Ljummen rostbiff med rödvinsbrässerad syltlök &
    potatisgratäng, serveras med lättfrästa haricots verts & rostad lök (L)
  • 2. Egenpanerad kummelfilé med skagensås,
    serveras med kokt potatis & citron (Ä,L,G)
  • 3. INDISK: Chicken tikka
    VEGAN: Cabbage thoran
  • 4. POKE BOWL: Vietnamesisk eller japansk
  • 5. Asiatisk lunchbuffé
  • 7. VEGETARISKT: 1: Wokade grönsaker med cashewnötter
    2: Wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
  • 8. GRILL: Kycklingspett
    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt panerad spättafilé
    med skagensås & färsk potatis
  • Rostbiff med potatissallad, rostad lök & pickles
  • Veg: Spaghetti "Quattro Fromagio"
    med spenat, soltorkad tomat & valnötter
  • Wok: Kyckling
    med färsk röd chili & cocosmjöllk samt basmatiris
  • Pasta: Spaghetti Carbonara (bacon)
  • Dagens sallad
  • Grillen serverar:
    Hamburgertallrik, Kebabtallrik eller Green burger

Restaurang Matkultur

  • Bbq-bakad kyckling med lökrostad potatis och cchiliaiol

La Fontana

  • Husets Wallenbergare på kalvfärs med gröna ärtor,
    lingonsylt, och potatismos samt gräddsås
  • Varmrökt lax
    med kokt potatis och dillkräm samt grönsallad mix
  • Stekta kycklingspett
    med ugnsgrillad potatis och aioli

P2 Restaurang & Catering

  • Fish and chips
    med tartarsås och klyftpotatis
  • Biff stroganoff
    med ris och gräddfil
  • Pasta Bolognese
  • Räksallad
    med syrad lök och kokt ägg
  • Kycklingsallad
    med parmesan och knaperstekt bacon
  • Varmrökt lax
    med kall dill- och romsås samt kokt potatis
Monday, June 29