Lunch menu

Monday, 29 June

Brödernas kök

  • SALLAD – Chèvresallad med valnötter och honung, bulgur,

    stekta rotfrukter och kål

Restaurang Chili & Lime

  • 1. Ljummen rostbiff med rödvinsbrässerad syltlök &

    potatisgratäng, serveras med lättfrästa haricots verts & rostad lök (L)

  • 2. Egenpanerad kummelfilé med skagensås,

    serveras med kokt potatis & citron (Ä,L,G)

  • 3. INDISK: Chicken tikka

    VEGAN: Cabbage thoran

  • 4. POKE BOWL: Vietnamesisk eller japansk
  • 5. Asiatisk lunchbuffé
  • 7. VEGETARISKT: 1: Wokade grönsaker med cashewnötter

    2: Wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)

  • 8. GRILL: Kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt panerad spättafilé

    med skagensås & färsk potatis

  • Rostbiff med potatissallad, rostad lök & pickles
  • Veg: Spaghetti "Quattro Fromagio"

    med spenat, soltorkad tomat & valnötter

  • Wok: Kyckling

    med färsk röd chili & cocosmjöllk samt basmatiris

  • Pasta: Spaghetti Carbonara (bacon)
  • Dagens sallad
  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik eller Green burger

Restaurang Matkultur

  • Bbq-bakad kyckling med lökrostad potatis och cchiliaiol

La Fontana

  • Husets Wallenbergare på kalvfärs med gröna ärtor,

    lingonsylt, och potatismos samt gräddsås

  • Varmrökt lax

    med kokt potatis och dillkräm samt grönsallad mix

  • Stekta kycklingspett

    med ugnsgrillad potatis och aioli

P2 Restaurang & Catering

  • Fish and chips

    med tartarsås och klyftpotatis

  • Biff stroganoff

    med ris och gräddfil

  • Pasta Bolognese
  • Räksallad

    med syrad lök och kokt ägg

  • Kycklingsallad

    med parmesan och knaperstekt bacon

  • Varmrökt lax

    med kall dill- och romsås samt kokt potatis

Monday, June 29