Lunch menu

Wednesday, 1 July

Brödernas kök

  • SALLAD – Medelhavssallad med pasta, pestomarinerad

    mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker

Restaurang Chili & Lime

  • 1. Biff a la lindström med gräddsky & lingon,

    serveras med inlagd gurka & kokt potatis (Ä,L)

  • 2. A. Isterband med persiljestuvad potatis

    & inlagda rödbetor (G,L)

  • 2. B. Egenpanerad stillahavstorskfilé

    med
 dill-majonnäs, serveras med kokt
 potatis & citron (Ä,L,G)

  • 3. INDISK: Butter chicken

    VEGAN: Mixed beans

  • 4. POKE BOWL: Vietnamesisk eller japansk
  • 5. Asiatisk lunchbuffé
  • 7. VEGETARISKT: 1: Wokade grönsaker med cashewnötter

    2: Wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)

  • 8. GRILL: Kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Helstekt fläskfilé med chilibearnaise

    & baconbrynta haricot verts

  • Veg: Spaghetti med sojafärssås & riven ost
  • Wok: Kyckling "Paneng"

    med röd curry & cocosmjölk samt basmatiris

  • Pasta: Spaghetti Bolognese med riven ost

Restaurang Matkultur

  • Lasagne med sallad på rökingetomater och syrad lök

La Fontana

  • Husets fläskschnitzel på pankobröd

    med stekt klyftpotatis och bearnaisesås

  • Rödvinsbrässerad Högrev

    med ris och stekta grönsaker

  • Grekisk Bifteki på nötfärs

    med tzatziki och nybakat bröd

P2 Restaurang & Catering

  • Kall inkokt lax

    med dillmajo och pressgurka

  • Chiligryta

    med ris, lagrad ost, rödlök, gräddfil och nachos

  • Pasta Bolognese
  • Varmrökt lax

    med kall dill- och romsås samt kokt potati

  • Räksallad

    med ägg och syltad rödlök

  • Kycklingsallad

    med knaperstekt bacon och färskriven parmesan

Wednesday, July 1