Lunch menu

Wednesday, July 1

Brödernas kök

  • SALLAD – Medelhavssallad med pasta, pestomarinerad
    mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker

Restaurang Chili & Lime

  • 1. Biff a la lindström med gräddsky & lingon,
    serveras med inlagd gurka & kokt potatis (Ä,L)
  • 2. A. Isterband med persiljestuvad potatis
    & inlagda rödbetor (G,L)
  • 2. B. Egenpanerad stillahavstorskfilé
    med
 dill-majonnäs, serveras med kokt
 potatis & citron (Ä,L,G)
  • 3. INDISK: Butter chicken
    VEGAN: Mixed beans
  • 4. POKE BOWL: Vietnamesisk eller japansk
  • 5. Asiatisk lunchbuffé
  • 7. VEGETARISKT: 1: Wokade grönsaker med cashewnötter
    2: Wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
  • 8. GRILL: Kycklingspett
    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Helstekt fläskfilé med chilibearnaise
    & baconbrynta haricot verts
  • Veg: Spaghetti med sojafärssås & riven ost
  • Wok: Kyckling "Paneng"
    med röd curry & cocosmjölk samt basmatiris
  • Pasta: Spaghetti Bolognese med riven ost

Restaurang Matkultur

  • Lasagne med sallad på rökingetomater och syrad lök

La Fontana

  • Husets fläskschnitzel på pankobröd
    med stekt klyftpotatis och bearnaisesås
  • Rödvinsbrässerad Högrev
    med ris och stekta grönsaker
  • Grekisk Bifteki på nötfärs
    med tzatziki och nybakat bröd

P2 Restaurang & Catering

  • Kall inkokt lax
    med dillmajo och pressgurka
  • Chiligryta
    med ris, lagrad ost, rödlök, gräddfil och nachos
  • Pasta Bolognese
  • Varmrökt lax
    med kall dill- och romsås samt kokt potati
  • Räksallad
    med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad
    med knaperstekt bacon och färskriven parmesan
Wednesday, July 1