Lunch menu

Thursday, 2 July

Brödernas kök

  • SALLAD – Haloumi med stekt kål, kyckling,

    bulgur och tomatsallad

Restaurang Chili & Lime

  • 1. Honungsglacerad kycklingfilé

    med coleslaw & klyftpotatis (Ä,L,G)

  • 2. Ugnsgrillad färsk laxfilé med örtcreme,

    serveras med tomat- & basilikasallad & klyftpotatis (Ä,L)

  • 3. INDISK: Butter chicken

    VEGAN: Mixed beans

  • 4. POKE BOWL - Vietnamesisk eller japansk
  • 5. Asiatisk lunchbuffé
  • 7. VEGETARISKT: 1: wokade grönsaker med cashewnötter

    2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)

  • 8. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Lasagne med coleslawsallad
  • Veg: Spenatlasagne med coleslawsallad
  • Wok: Fläskfilé med jordnötssås & basmatiris
  • Pasta: med kyckling, mozarella, spenat & körsbärstomate

Restaurang Matkultur

  • Mixed Grill med rostad potatis och bearnaise

La Fontana

  • Ugnsgrillad lax

    med kokt potatis och dillcréme

  • Stekt korv

    med stekt potatis och bearnaisesås

  • Stekt korv

    med stekt potatis och bearnaisesås

P2 Restaurang & Catering

  • Bbqribs

    med kålsallad och rostad majscreme

  • P2’s Pokebowl
  • Pasta Bolognese
  • Varmrökt lax

    med kall dill- och romsås samt kokt potatis

  • Räksallad

    med ägg och syltad rödlök

  • Kycklingsallad

    med knaperstekt bacon och färskriven parmesan

Thursday, July 2