Lunch menu

Friday, 3 July

Brödernas kök

  • SALLAD – Grillad lax med quinoa, stekt kål, broccoli,

    tomatsallad och naturell yoghurt

Restaurang Chili & Lime

  • 1. Fläskfilé black & white

    (pepparsås & bearnaisesås), serveras med stekt potatis (Ä,L)

  • 2. Ugnsgrillad färsk laxfilé med örtcreme

    serveras med tomat- & basilikasallad & kokt potatis (Ä,L)

  • 3. INDISK: Butter chicken

    VEGAN: mixed beans

  • 4. POKE BOWL: Vietnamesisk eller japansk
  • 5. Asiatisk lunchbuffé
  • 7. VEGETARISKT: 1: Wokade grönsaker med cashewnötter

    2: Wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)

  • 8. GRILL: Kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Vi tänder grillen!

    Fläsknoisette, bratwurst, potatissallad, bearnaise, stekt färsk potatis, kryddsmör

  • Veg: Grillat med majskolv,

    zucchini & quorn med tillbehör

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Mixed Grill med rostad potatis och bearnaise

La Fontana

  • Husets hamburgerbuffé med pommes strips, briochebröd,

    cheddarost,hamburgerdressing,saltad gurka, picklad rödlök, senap och ketchup

  • Fish and Chips med vitlökssås

P2 Restaurang & Catering

  • Schnitzel

    med ansjovissmör och rödvinssås

  • Pasta Bolognese
  • Varmrökt lax

    med kall dill- och romsås samt kokt potatis

  • Räksallad

    med ägg och syltad rödlök

  • Kycklingsallad

    med knaperstekt bacon och färskriven parmesan

Friday, July 3