Lunch menu

Wednesday, 24 June

Brödernas kök

  • Sallad: Medelhavssallad med pasta, pestomarinerad

    mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker

Restaurang Chili & Lime

  • 1. grönpepparbiff med gräddsås

    & lingon, serveras med p

  • 2. A. ugnsgratinerad falukorv fylld med äpple

    bostongurka & senap, serveras med potatismos

  • 2. B. egenpanerad stillahavsflundra med tartarsås

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. Indisk: pepper chicken

    vegan: chenna masala

  • 4. Poke bowl - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. -
  • 7. veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter

    veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 8. grill: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Raggmunk med stekt fläsk & rårörda lingon
  • Stekt fläsk med löksås & färsk potatis
  • Korv Stroganoff med ris
  • Veg: Raggmunk med lingonkeso
  • Wok: Kyckling med vitlök, chili & nudlar
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Citron och ramslöksstekt kyckling

    med bulgursallad och tomataioli

  • Veckans under ytan: Bouillabaisse med lax

    och kummel

  • Veckans vegetariska: Svamp och spenatlasagne

    med tomat och pumpakärnspesto

La Fontana

  • Helstekt fläskfilé med klyftpotatis

    och grönpepaprsås

  • Köttbullar med gräddsås,kokt potatis

    lingon

  • Falaffell med grönsallad och mildsås

P2 Restaurang & Catering

  • På besök: Quorngryta med ris
  • På besök: Pastasallad med pesto, serranoskinka

    och ruccola

  • Stekt strömming med potatismos, skirat smör

    och lingon

  • Kyckling Tikka Masala
  • Pasta Bolognese
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

Viktors bakficka

  • Stekt sejfilé med potatispuré vitvinssås, fänkålscrudit
Wednesday, June 24