Lunch menu

Tuesday, 23 June

Brödernas kök

  • Sallad: Pastasallad med kyckling, bacon, champinjon

    och broccoli, toppad med riven parmesanost

Restaurang Chili & Lime

  • 1. A. raggmunk med stekt fläsk & lingon

    B. stekt fläsk med löksås & kokt potatis

  • 2. A. tagliatelle med kycklingfilé

    chili- lime- & rostad vitlökssås

  • 2. B. egenpanerad koljafilé med tartarsås

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. Indisk: chicken masala

    vegan: green beans thoran

  • 4. Poke bowl: vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. -
  • 7. veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter

    veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 8. Grill: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Pannbiff med smörslungad

    färsk potatis, cognacsgräddsås

  • Mozzarellabakad laxfilé

    med rostad paprikacreme & broccoli

  • Veg: Spaghetti med quornfärssås

    & riven ost

  • Wok: Fläskfilé med cocosmjölk

    & green curry samt basmatiris

  • Pasta: Spaghetti Bolognese med riven ost
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Färsbiff med ratatouille

    och vitlöksyoghurt samt slungad potatis

  • Veckans under ytan: Bouillabaisse med lax

    och kummel

  • Veckans vegetariska: Svamp och spenatlasagne

    med tomat och pumpakärnspesto

La Fontana

  • Stekta Kalvfärsbiffar

    med grekisk tzatzikisås och ugnsg

  • Chili mexikana

    med kall yoghurtsås och ris

  • Panerad rödspätta med kokt potatis

    och remouladsås

P2 Restaurang & Catering

  • På besök: Quorngryta med ris
  • På besök: Pastasallad med pesto, serranoskinka

    och ruccola

  • Pannbiff med löksky
  • Chorizo med potatismos och räksallad
  • Pasta Bolognese
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

Viktors bakficka

  • Raggmunk med stekt fläsk, rårörda lingon
Tuesday, June 23