Lunch menu

Wednesday, 17 June

Brödernas kök

  • Sallad: Medelhavssallad med pasta, pestomarinerad

    mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Dill- och citrusbakad sejfilé

    med krämig räksås och picklad lökpotatis

  • Gård: Ostfylld färsbiff med basilikasky

    soltorkad tomatcreme och klyftpotatis

  • Äng: Paprikasotad palsternacka

    med soltorkad tomatcreme och klyftpotatis

  • Pasta: Pasta Frutti di mare toppad

    med mozzarella

Restaurang Chili & Lime

  • 1. klassisk wallenbergare (kalvfärs)

    med rårörda lingon

  • 2. ugnsbakad laxfilé i dill-, räk- & citronsås

    serveras med potatismos eller kokt potatis

  • 3. Indisk: chicken tikka

    vegan: mixed beans

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. -
  • 7. veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter

    veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 8. GRILL: kycklingspett med wokade

    grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Lasagne med coleslawsallad
  • Bräckt laxfilé med oliv-& tomatcreme

    samt grönsaksfräs

  • Veg: Spenat & grönsaks lasagne

    med colelslawsallad

  • Wok: Kyckling "Paneng" med röd curry

    & cocosmjölk samt basmatiris

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Veckans under ytan: Bakad lax

    med färskpotatissallad "ceasar style”

  • Veckans vegetariska: Kikärtsbiffar

    med ljummensallad på grillade grönsaker och vitlöksrostad potatis samt tzatsiki

La Fontana

  • Hamburgerbuffé på högrev med cheddarost

    briochebröd, pommes, saltgurka och hamburgerdressing

  • Souvlaki(fläskfiléspett) med tzatziki och klyftpotatis

P2 Restaurang & Catering

  • Halstrad lax med asiatisk glasnudelsallad
  • Nattbakad kotlett med rotsaksgratäng

    och skysås

  • Pasta Bolognese
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg

    och syltad rödlök

  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • På besök: Vegetarisk bolognese med pasta
  • På besök: Matjessill med färskpotatis

    hackat ägg, rödlök, gräddfil och gräslök

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Stekt rödspättafilé

    med remouladsås, kokt potatis, grön

Wednesday, June 17