Lunch menu

Thursday, 18 June

Brödernas kök

  • Sallad: Haloumi med stekt kål, kyckling, bulgur

    och tomatsallad

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Ugnstekt flundrafilé med sås på citrongräs

    och chili samt stekt rispilaff

  • Gård: Fläskfilé Black&white med sparris

    samt potatisgratäng

  • Äng: Falafel med currycreme och stekt rispilaff
  • Pasta: Pasta Frutti di mare toppad

    med mozzarella

Restaurang Chili & Lime

  • 1. mixed grill (fläsknoisette, chorizo, kycklingfilé)

    med chili-bearnaisesås, serveras med potatisgratäng

  • 2. ugnsgrillad laxfilé med sås på äpple,

    dill, gurka & pepparrot, serveras med kokt potatis

  • 3. INDISK: chicken tikka

    VEGAN: mixed beans

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. -
  • 7. Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter

    veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 8. GRILL: kycklingspett med wokade

    grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • SILL & GRILL - Grillad fläsknoisette, bratwurst

    bearnaise, potatissallad, stekt färskpotatis mm

  • Veg: Grönsakswok med strimlad quorn,

    cocosmjöllk & curry

  • Wok: Kycklingwok med färsk ingefära

    & thai basilika

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Veckans under ytan: Bakad lax

    med färskpotatissallad "ceasar style”

  • Veckans vegetariska: Kikärtsbiffar

    med ljummensallad på grillade grönsaker och vitlöksrostad potatis samt tzatsiki

La Fontana

  • Mixbuffé: Kycklingsspett, nötfärsspett

    pommes, korv, fish and chips. Mild sås, aioli, vitlökssås och bearnaise.

P2 Restaurang & Catering

  • Yakiniku med vårlök och ris
  • Majssoppa med chorizo

    samt äggvåffla med sylt och grädde

  • Pasta Bolognese
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • På besök: Vegetarisk bolognese med pasta
  • På besök: Matjessill med färskpotatis

    hackat ägg, rödlök, gräddfil och gräslök

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Nattbakad högrev med rostad potatis, skysås
Thursday, June 18