Lunch menu

Tuesday, 16 June

Brödernas kök

  • Sallad: Pastasallad med kyckling, bacon

    champinjon och broccoli, toppad med riven parmesanost

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Grovsaltbakad hokifilé med citronsky

    samt örtpotatis

  • Gård: Kycklingfilé “Coq au vin” med rött vin

    timjan, champinjoner samt ris

  • Äng: Vegetarisk chili med tortillas och ris
  • Pasta: Pasta Frutti di mare toppad

    med mozzarella

Restaurang Chili & Lime

  • 1. A. raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • 1. B. stekt fläsk med löksås

    & kokt potatis

  • 2. A. Krämig fläskfilépasta

    med färska champinjoner, vitlök, citron & örter

  • 2. B. egenpanerad uerfilé

    med dansk remouladsås, serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: chicken vindaloo

    VEGAN: dal palak

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. -
  • 7. veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter

    2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 8. GRILL: kycklingspett med wokade

    grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Fisk-& skaldjurspaella med aioli
  • Italiensk kycklingfilé med tzatziki

    balsamicosky & klyftpotatis

  • Veg: Grönsakspaella med aioli
  • Wok: Fläskfilé fräst i sesamolja

    vitlök & chilimarinerad broccoli

  • Pasta: med rostbiff & färska

    champinjoner i gorgonzolasås

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Högrevsragu med grillad paprika

    zucchini och rödlök medslungad färskpotatis och gräslökscreme

  • Veckans under ytan: Bakad lax

    med färskpotatissallad "ceasar style"

  • Veckans vegetariska: Kikärtsbiffar

    med ljummensallad på grillade grönsaker och vitlöksrostad potatis samt tzatsiki

La Fontana

  • Husets kycklingschnitzel med klyftpotatis

    och vitlöksaioli

  • Kalvfärsbiffar med gräddsås

    och ugnsgrillad potatis

  • Brässerad högrev med rödvinssås

    och kokt ris

P2 Restaurang & Catering

  • Brynt torsk med hackat ägg, skirat smör

    och pepparrot

  • Majskyckling med råstekt potatis

    blomkål samt kycklingsky

  • Pasta Bolognese
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • På besök: Vegetarisk bolognese med pasta
  • På besök: Matjessill med färskpotatis

    hackat ägg, rödlök, gräddfil och gräslök

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Fläsknoisette med rostad potatis

    flamberad pepparsås

Tuesday, June 16