Lunch menu

Monday, 15 June

Brödernas kök

  • Sallad: Chèvresallad med valnötter och honung

    bulgur, stekta rotfrukter och kål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Ångad torskfilé med limecreme och gratinerad

    potatispuré

  • Gård: Pannbiff med lök, pressgurka, lingon

    och kokt potatis

  • Äng: Vegetarisk pasta

    med bakade tomater, lök, svamp, grädde och ost

  • Pasta: Pasta Frutti di mare toppad

    med mozzarella

Restaurang Chili & Lime

  • 1. A. pankopanerad kycklingfilé med champinjonsås

    serveras med gele & stekt potatis

  • 1. B. pankopanerad halloumi

    med champinjonsås, serveras med gele & stekt potatis

  • 2. egenpanerad sejfilé med dansk

    remouladsås, serveras med kokt potatis & citron

  • 3. Indisk: chicken vindaloo

    vegan: dal palak

  • 4. Poke Bowl: vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. -
  • 7. veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter

    veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker, vårrulle & jordnötssås

  • 8. grill: kycklingspett med wokade

    grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Kalvfärsbiff med kantarellsås,

    rårörda lingon, inlagd gurka & stekt färskpotatis

  • Stekt panerad kapkummelfilé

    med skagenröra & färskpotatis

  • Veg: Grönsakswok med basmatiris & jordnötssås

    & jordnötssås

  • Wok: Kyckling med sweet chili, färsk

    grön chili & cocosmjölk samt basmatiris

  • Pasta: Spaghetti Bolognese med riven ost
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Ramslöksbakad kyckling

    med rostade grönsaker och tomataioli

  • Veckans under ytan: Bakad lax

    med färskpotatissallad "ceasar style"

  • Veckans vegetariska: Kikärtsbiffar

    med ljummensallad på grillade grönsaker och vitlöksrostad samt tzatsiki

La Fontana

  • Husets Järpar med löksås,kokt potatis

    och rårörda lingon

  • Fläskfilémedaljonger med stekt potatis

    och bearnaisesås

  • Varmrökt lax med dillcréme och kokt potatis

P2 Restaurang & Catering

  • På besök: Vegetarisk bolognese med pasta
  • På besök: Matjessill med färskpotatis

    hackat ägg, rödlök, gräddfil och gräslök

  • Panerad rödspätta med picklesmajo
  • Köttbullar med potatismos, gräddsås och lingon
  • Pasta Bolognese
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med syrad lök och kokt ägg
  • Kycklingsallad med parmesan

    och knaperstekt bacon

Viktors bakficka

  • Pannbiff med gräddsås

    kokt potatis, rårörda lingon

Monday, June 15