Lunch menu

Thursday, 11 June

Brödernas kök

  • Sallad: Haloumi med stekt kål, kyckling, bulgur

    och tomatsallad

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Stekt panerad fiskfärsbiff med skagensås

    citron och kokt potatis

  • Gård: Mustig gryta på fläskkött, kantareller

    och lök samt stekt grönsaksris

  • Äng: Rödbetsbiff med mangochutneycreme

    och stekt grönsaksris

  • Pasta: Linguine med lufttorkad skinka, tomat

    och oliver samt fetaostcreme

Restaurang Chili & Lime

  • 1. taco-tallrik (eller falafel) med tillbehörsbuffé
  • 2. A. flygande jacob (kycklingfilé, bacon,

    banan & jordnötter), serveras med ris

  • 2. B. havets wallenbergare (torsk & lax)

    med
 dill- & pepparrotscreme, serveras med fänkålsallad & kokt potatis

  • 3. Indisk: chicken masala

    vegan: green gram curry

  • 4. Poke bowl - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. -
  • 7. veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter

    veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 8. grill: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Chili con carne av högrev med ris

    tortilla, nachos & v

  • Kycklingspett med BBQ-sås

    & tryffelaioli

  • Veg: Grönsaks chili med ris, tortilla, nachos

    & vitlöksfraiche

  • Wok: Fläskfilé med jordnötssås

    & basmatiris

  • Pasta: med salsiccia, grädde, vitlök

    & strimlad paprika

  • Grill: Hamburgare, Green burgare

    & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Pulled Pork
  • Veckans under ytan: Fiskgryta

    med färskpotatis örter och aioli

  • Veckans vegetariska: Halloumi med bulgursallad

    och rökig tomatmajo

La Fontana

  • Stekt rödspätta med remouladsås

    kokt potatis och citron

  • Stekt kycklingfilé med ugnsgrönsaker

    mild sås, ugnsgrillad potatis

  • Paprikafyllda nötfärsbiffar stekta i smör,

    med tzatziki, nybakat bröd och kokt ris

P2 Restaurang & Catering

  • Noisette med rostad potatis och chilibearnaise
  • Kroppkakor med skirat smör och lingon
  • Pasta Bolognese
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • På besök: Ricottafylld tortellini

    med spenat och svampsås

  • På besök: Matjessill med färskpotatis

    hackat ägg, rödlök, gräddfil och gräslök

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Kalvfärsbiff med gräddsås, färsk potatis

    pressgurka och rårörda lingon

Thursday, June 11