Lunch menu

Friday, 12 June

Brödernas kök

  • Sallad: Grillad lax med quinoa, stekt kål, broccoli

    tomatsallad och naturell yoghurt

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Bouillabaisse- Sydfransk fiskgryta med fänkål

    och saffran samt aioli

  • Gård: Wallenbergare med skirat smör, potatispuré

    och rårörda lingon

  • Äng: Kreolsk grönsaksjambalaya med aioli

    och dressad sallad

  • Pasta: Linguine med lufttorkad skinka, tomat

    och oliver samt fetaostcreme

Restaurang Chili & Lime

  • 1. pepparstekt ryggbiff med cognacgräddsås

    serveras med ugnsrostad klyftpotatis

  • 2. ugnsgrillad laxfilé med dill- &

    pepparrotscreme, serveras med fänkålsallad & ugnsrostad klyftpotatis eller kokt potatis

  • 3. Indisk: chicken masala

    vegan: green gram curry

  • 4. Poke bowl: vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. -
  • 7. veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter

    veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 8. grill: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans panerade schnitzel

    med bearnaise, rödvinssås & ärtor

  • Köttfärspaj med chilicreme samt tomat-

    & löksallad

  • Veg: Kantarell-& västerbottenostpaj

    med chilicreme samt tomat-& löksallad

  • Wok: Kyckling med färsk ingefära

    mango & sweet chili samt nudlar

  • Pasta: med räkor & kräftstjärtar i dillsås
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Balsamicobakad högrev med vitlöksrostad

    färskpotatis och salsa på grillad paprika, tomat och persilja

  • Veckans under ytan: Fiskgryta med färskpotatis

    örter och aioli

  • Veckans vegetariska: Halloumi med bulgursallad

    och rökig tomatmajo

La Fontana

  • Black & White: Helstekt fläskfilé/kalvytterfilé

    med rödvinssås och bearnaisesås och klyftpotatis

P2 Restaurang & Catering

  • Gräddstuvad viltskav med potatismos

    och lingon

  • Pasta Bolognese
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • På besöK: Ricottafylld tortellini

    med spenat och svampsås

  • På besök: Matjessill med färskpotatis

    hackat ägg, rödlök, gräddfil och gräslök

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Kalv tri tip med choronsås, chimichurri

    råstekt potatis

Friday, June 12