Lunch menu

Wednesday, 10 June

Brödernas kök

  • Sallad: Medelhavssallad med pasta, pestomarinerad

    serranoskinka och grillade grönsaker

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Prästostöverbakad sej med paprikasås

    och potatiskross

  • Gård: Grillad fläskkarré med avocadocreme

    majs och klyftpotatis

  • Äng: Zucchinipoppers med avocadocreme

    och bulgur med purjolök

  • Pasta: Linguine med lufttorkad skinka, tomat

    och oliver samt fetaostcreme

Restaurang Chili & Lime

  • 1. italiensk färsbiff med dragonsås, serveras

    med grönsallad & vitlöksrostad potatis

  • 2. a. hemlagad pytt i panna med stekt ägg


    & inlagda rödbetor

  • 2. b. egenpanerad koljafilé med skagensås

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. Indisk: chicken masala

    vegan: green gram curry

  • 4. Poke bowl: vietnamesisk eller japansk
  • 5. Asiatisk lunchbuffé
  • 6. -
  • 7. veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter

    2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 8. grill: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Nattbakad fläskkarré med potatisgratäng

    & sherrysås

  • Fiskgratäng med skaldjur, vitt vin & västerbottenost

    samt färsk potatis

  • Veg: Tagliatelle med gorgonzola, hackade

    mandlar & soltorkad tomat

  • Wok: Kyckling "Paneng" med röd curry

    & cocosmjölk samt basmatiris

  • Pasta: Tagliatelle med strimlad rostbiff

    i gorgonzolasås

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Femöring. färsbiff med stekt lök

    ägg och persiljesmör

  • Veckans under ytan: Fiskgryta med färskpotatis

    örter och aioli

  • Veckans vegetariska: Halloumi med bulgursallad

    och rökig tomatmajo

La Fontana

  • Husets fläskschnitzel på pankobröd

    samt stekt potatis, gröna ärter och bearnaisesås

  • Kycklingspett med klyftpotatis och aioli
  • Chorizo med ugnsrostade grönsaker

    potatissallad, nybakat bröd och paprikasås

P2 Restaurang & Catering

  • Rostbiff med potatissallad och rostad lök
  • Rimmad torsk med potatis- och blomkålsmos

    och brynt smör

  • Pasta Bolognese
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg

    och syltad rödlök

  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Salsiccia korv med potatispuré picklad rödlök

    saltgurka, tunnbröd, sriracha majonnäs

Wednesday, June 10