Lunch menu

Tuesday, 9 June

Brödernas kök

  • Sallad: Pastasallad med kyckling, bacon, champinjon

    och broccoli, toppad med riven parmesanost

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Vinkokt flundra med krämig risoni

    smaksatt med räkor, vitlök och persilja

  • Gård: Örtbrässerad högrev med lök, bacon, rödvinssky

    samt gratinerad potatis

  • Äng: Spenat, blekselleri- och ostpaj

    med lök- och bönsallad

  • Pasta: Linguine med lufttorkad skinka, tomat

    och oliver samt fetaostcreme

Restaurang Chili & Lime

  • 1. A. raggmunk med stekt fläsk & lingon

    B. stekt fläsk med löksås & kokt potatis

  • 2. tagliatelle med strimlad kycklingfilé

    vitlök, ananas & curry, toppad med cashewnötter

  • 3. Indisk: butter chicken

    Vegan: chenna masala

  • 4. Poke bowl: vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. -
  • 7. veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter

    veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 8. Grill: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Parmesan-& basilikagratinerad laxfilé

    med ramslöksaioli

  • Raggmunk med stekt fläsk & rårörda lingon
  • Veg: Parmesan-& basilikagratinerad zucchini

    med ramslöksaioli & medelhavssallad

  • Wok: Kyckling med cocosmjölk & färsk röd

    chili samt basmatiris

  • Pasta: Spaghetti Carbonara (bacon)
  • Grill: hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Nattbakad lättrökt Bbq-sida med cole slaw

    och rostad potatis

  • Veckans under ytan: Fiskgryta

    med färskpotatis örter och aioli

  • Veckans vegetariska: Halloumi med bulgursallad

    och rökig tomatmajo

La Fontana

  • Husets köttfärslimpa med gräddsås, potatismos

    och gröna ärtor

  • Grekisk moussaka på nötfärs

    och aubergine samt tzatziki

  • Chili mexikana på högrev med yoghurtsås och ris

P2 Restaurang & Catering

  • På besök: Ricottafylld tortellini med spenat

    och svampsås

  • På besök: Matjessill med färskpotatis

    hackat ägg, rödlök, gräddfil och gräslök

  • Lasagne med cole slaw
  • Gravad lax med dillstuvad potatis

    och senapssås

  • Pasta Bolognese
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Bakad koljafilé med färsk potatis

    knipp morötter, ramslökskräm

Tuesday, June 9