Lunch menu

Monday, 8 June

Brödernas kök

  • Sallad:Chèvresallad med valnötter och honung

    bulgur, stekta rotfrukter och kål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Citronbakad torskfilé med ruccolahollandaise

    och rostad amandinepotatis

  • Gård: Kycklingfilé Mojo rojo med wokade grönsaker

    och saltbakad potatis

  • Äng: Vegogulaschgryta på soyafärs

    med buljongkokt ris och creme fraiche

  • Pasta: Linguine med lufttorkad skinka, tomat

    och oliver samt fetaostcreme

Restaurang Chili & Lime

  • 1. västkustnoisette (svenskt kött) med räkor, sparris

    & bearnaissås, serveras med stekt potatis

  • 2. egenpanerad stillahavstorskfilé

    med skagensås, serveras med kokt potatis & citron

  • 3. indisk: butter chicken

    vegan: chenna masala

  • 4. Poke Bowl - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé!
  • 6. -
  • 7. veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter

    veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 8. grill: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Pannbiff m smörslungad färskpotatis

    pepparsås, rårörda lingon & inlagd gurka

  • Stekt panerad kapkummelfilé med västkuströra
  • Veg: Spaghetti med quornfärssås & riven ost
  • Wok: Kyckling fräst i sesamolja, vitlök & färsk

    ingefära samt nudlar

  • Pasta: Spaghetti Bolognese med riven ost
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Kyckling med bakade grönsaker och ramslökssås
  • Veckans under ytan: Fiskgryta med färskpotatis

    örter och aioli

  • Veckans vegetariska: Halloumi med bulgursallad

    och rökig tomatmajo

La Fontana

  • Lasagne al forno på mozarella

    med tillbehör coleslaw

  • Husets köttbullar med kokt potatis

    lingon och saltgurka

  • Stekt fläsk med löksås och ugnspotatis

P2 Restaurang & Catering

  • På besök: Ricottafylld tortellini med spenat

    och svampsås

  • På besök: Matjessill med färskpotatis, hackat ägg

    rödlök, gräddfil och gräslök

  • Gräddstuvad pytt i panna med kokt ägg

    och saltgurka

  • Panerad rödspätta med kall skagensås
  • Pasta Bolognese
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med syrad lök och kokt ägg
  • Kycklingsallad med parmesan

    och knaperstekt bacon

Viktors bakficka

  • Köttgryta med bacon, champinjoner, basmatiris
Monday, June 8