Lunch menu

Thursday, 4 June

Brödernas kök

  • Sallad: Haloumi med stekt kål, kyckling, bulgur

    och tomatsallad

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Gräddig fiskgryta med potatis, purjo

    dill och vit

  • Gård: Grillad nötfärsbiff med ratatouille

    och potatisgratäng

  • Äng: Långbakad rotselleri med råmarinerad

    blomkål och potatisgratäng

  • Pasta: Pasta med kyckling, lök och zuccini

    i gräddig basilikasås

Restaurang Chili & Lime

  • 1. pulled pork (eller falafel), serveras

    med klyftpotatis

  • 2. ugnsgrillad färsk laxfilé med ört-creme

    serveras med ljummen potatissallad med syrlig vinaigrette

  • 3. Indisk: chicken kurma

    vegan: dal palak

  • 4. Poke bowl: vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. -
  • 7. Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter

    2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 8. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Lasagne med coleslawsallad
  • Högrevsgryta med sidfläsk, kantareller

    & rödvin samt ris

  • Veg: Spenat-& quornlasagne med coleslawsallad
  • Wok: Kyckling"Paneng" med röd curry

    & cocosmjölk samt basmatiris

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Kyckling med citronsås och rostade grönsaker
  • Veckans under ytan: Matjessill

    med syrad rödlök och rökt gräddfil samt dillslungad potatis

  • Veckans vegetariska: Svamp och spenatrisotto

    med tomatpesto

La Fontana

  • Ugnsbakad lax med potatisgratäng och dillcréme
  • Plocktallrik: Orientaliska biffar,kycklinglårfilé

    souvlaki. Tillbehör: tzatziki,coleslaw och stekt potatis

P2 Restaurang & Catering

  • Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor

    sylt och grädde

  • Ugnsbakad lax med citrushollandaise
  • Pasta Bolognese
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Ärtsoppa med pannkakor sylt och grädde
Thursday, June 4