Lunch menu

Wednesday, 3 June

Brödernas kök

  • Sallad: Medelhavssallad med pasta

    pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Ugnstekt hokifilé med gräddig pepparrotssås

    och spenatslungad potatis

  • Gård: Krispig fritterad kycklingfilé med kapriscreme

    och klyftpotatis

  • Äng: Lins- och auberginemoussaka med kapriscreme

    och ruccola

  • Pasta: Pasta med kyckling, lök och zuccini

    i gräddig basilikasås

Restaurang Chili & Lime

  • 1. bacon- & senapsfylld färsbiff med gräddsky

    lingon, serveras med potatismos eller kokt potatis

  • 2. A. kycklingpiccata (ostpanerad kycklingfilé)

    serveras med tomatsås & ris

  • 2. B. egenpanerad uerfilé med pickles-majonnäs

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. Indisk: chicken kurma

    vegan: dal palak

  • 4. Poke bowl - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. -
  • 7 veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter

    veg 2: 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 8. grill: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Kyckling Faijtas med ris, tortilla

    nachos & guaqemole

  • Helstekt fläskfilé med konjaksgräddsås

    samt baconbrynta haricot verts

  • Veg: Grönsaks Faijtas med ris, tortilla

    nachos & guaqemole

  • Wok: Entrecôte med strimlad lök, vitlök

    & färska champinjoner samt nudlar

  • Pasta: med rökt lax i gräslökssås
  • Grill: Hamburgare, Green burgare

    & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Pulled beef chili med majscreme

    och rostad potatis samt

  • Veckans under ytan: Matjessill

    med syrad rödlök och rökt gräddfil samt dillslungad potatis

  • Veckans vegetariska: Svamp och spenatrisotto

    med tomatpesto

La Fontana

  • Mixtallrik: kycklingfilé, shishkebabspett, och chorizo

    Serveras med potatissallad och mild sås

  • Stekta Fläskfiléspett med klyftpotatis och bearnaisesås

P2 Restaurang & Catering

  • Isterband med persiljestuvad potatis

    och rödbetor

  • Gårdskyckling med örtpotatismos

    och pepparsky

  • Pasta Bolognese
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Kycklingschnitzel med rostad potatis

    tzatziki, bladspenat

Wednesday, June 3