Lunch menu

Tuesday, 2 June

Brödernas kök

  • Sallad: Pastasallad med kyckling, bacon

    champinjon och broccoli, toppad med riven parmesanost

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Ångad flundrafilé på örtsauterade grönsaker

    curryris och limeyoghurt

  • Gård: Viltfärsbiff med kantarellsås, rårörda lingon

    och enbärsrostad potatis

  • Äng: Vegetarisk chili serveras med curryris

    och limeyoghurt

  • Pasta: Pasta med kyckling, lök och zuccini

    i gräddig basilikasås

Restaurang Chili & Lime

  • 1. A. raggmunk med stekt fläsk & lingon

    1. B. stekt fläsk med löksås & kokt potatis

  • 2. ugnsbakad laxfilé med dill-majonnäs

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. Indisk: chicken tikka masala

    vegan: mixed beans thoran

  • 4. Poke bowl - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. -
  • 7. veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter

    2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 8. Grill: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Limemarinerad laxfilé med örtcreme

    färsk potatis, mang

  • Wallenbergare med potatismos, ärtor, gräddsås

    & rårörda lingon

  • Veg: Sesam-& pankopanerad aubergine

    m örtcreme samt mango-& avocadosallad

  • Wok: Fläskfilé fräst i sesamolja & vitlök

    samt nudlar

  • Pasta: Spaghetti Carbonara (bacon)
  • Grill: Hamburgare, Green burgare

    & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Kalvfärsbiff med rotfruktstortilla

    och äppelgräddsås samt pressgurka

  • Veckans under ytan: Matjessill med syrad

    rödlök och rökt gräddfil samt dillslungad potatis

  • Veckans vegetariska: Svamp och spenatrisotto

    med tomatpesto

La Fontana

  • Panerad Rödspätta med kokt potatis

    och remouladsås

  • Husets 150g-Hamburgare med pommes

    briochebröd, cheddarost, hamburgerdressing, saltgurka och stekt fläsk

P2 Restaurang & Catering

  • Stekt inlagd strömming med potatismos

    och kall örtsås

  • Grillad karré med rostad potatis

    och vitlöksbearnaise

  • Pasta Bolognese
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Stekt fläsk med löksås

    kokt potatis

Tuesday, June 2