Lunch menu

Monday, June 1

Brödernas kök

  • Sallad: Chèvresallad med valnötter och honung
    bulgur, stekta rotfrukter och kål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Citronbakad sejfilé med purjo- och sellerislaw
    och persiljestompad potatis
  • Gård: Rödvinsbrässerad fläskytterfilé
    med svamp- och örtrisotto
  • Äng: Gratinerad palsternacka med ingefära
    och chipotlechilibönor samt risotto
  • Pasta: Pasta med kyckling, lök och zuccini
    i gräddig basilikasås

Restaurang Chili & Lime

  • 1. lasagne med tomat-, lök- & ruccolasallad
  • 3. INDISK: chicken tikka masala VEGAN: mixed
    beans thoran
  • 4. Poke bowl - vietnamesisk eller japansk
  • 5. Asiatisk lunchbuffé
  • 6. -
  • 7. Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
    veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås
  • 8. Grill: kycklingspett med wokade grönsaker
    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ugnsgratinerad falukorv med ost, senap
    & gurka samt potatismos
  • Stekt panerad spättafilé med remouladsås
    & färsk potatis
  • Veg: Grönsakswok med cocosmjölk, curry
    & cashewnötter samt basmatiris
  • Wok: Kyckling med cocosmjölk, chili
    & curry samt basmatiris
  • Pasta: Fussili med fläskfilé, strimlad pepparsalami
    & bacon i krämig ostsås
  • Grill: Hamburgare, Green burgare
    & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Helgrillad kotlettrad med potatisgratäng
    och pepparsky
  • Veckans under ytan: Matjessill med syrad rödlök
    och rökt gräddfil samt dillslungad potatis
  • Veckans vegetariska: Svamp och spenatrisotto
    med tomatpesto

La Fontana

  • Stekt kycklinglårfilé med ugnsgrillad potatis
    och kall yoghurtsås
  • Grekiska Biffar med potatisgratäng och tzatziki

P2 Restaurang & Catering

  • Pasta Carbonara
  • Panerad rödspätta med remouladsås
  • Pasta Bolognese
  • Räksallad med syrad lök och kokt ägg
  • Kycklingsallad med parmesan
    och knaperstekt bacon

Viktors bakficka

  • Fläsknoisette med pepparsås
    rostad potatis

More lunches available at

Monday, June 1