Lunch menu

Thursday, 28 May

Brödernas kök

  • Sallad: Haloumi med stekt kål, kyckling

    bulgur och tomatsallad

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Ångad lättrimmad torskfilé med vitvinsås

    picklad rödlök och persiljepotatis

  • Gård: Italiensk pannbiff med rosmaringräddsås

    och parmesanpotatis

  • Äng: Kumminrostad blomkål med hummus

    och bulgurpilaff

  • Pasta: Pestoslungad linguine med oliver, kapris

    feta och fläskfilé

Restaurang Chili & Lime

  • 1. taco-tallrik (eller falafel) med tillbehörsbuffé
  • 3. indisk: nadan chicken curry

    vegan: green gram masala

  • 4. Poke bowl: vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. fisk: egenpanerad stillahavstorskfilé

    med gurk-majonnäs, serveras med kokt potatis & citron

  • 7. veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter

    veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 8. grill: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans Låda m fläsknoisette,

    potatismos, inlagd gurka

  • Rostbiff med potatissallad

    rostad lök & pickles

  • Veg: Grönsaksfylld paprika med potatissallad,

    rostad lök & pickles

  • Wok: Kyckling"Paneng" med röd curry

    & cocosmjölk

  • Pasta: Spaghetti Carbonara (bacon)
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Kalvragu med ramslök

    och smörslungade grönsaker samt stompad amandine

  • Veckans under ytan: Stekt strömming

    med skirat smör lingon och potatispure

  • Veckans vegetariska: Matvetelasagne

    med ostcreme och ruccolapesto

La Fontana

  • Fish&Chips med remouladsås

    och husets sallad

  • Kalvytterfilé med stekt potatis

    och grönpepparsås

P2 Restaurang & Catering

  • Chiligryta med ris, nachos och gräddfil
  • P2’s fiskgryta med fänkål och apelsin
  • Pasta Bolognese
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Flankstek med rostad potatis, chimichurri

    chilibearnaisesås

Thursday, May 28