Lunch menu

Wednesday, 27 May

Brödernas kök

  • Sallad: Medelhavssallad med pasta

    pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Stekt panerad sejfilé med dansk remouladsås

    och dillkokt potatis

  • Gård: Smörstekt fläsknoisette med soltorkad

    tomatsky och Ceasarpotatis

  • Äng: Lins- och kidneybönsgryta med paprikayoghurt

    och fullkornsris

  • Pasta: Pestoslungad linguine med oliver

    kapris, feta och fläskfilé

Restaurang Chili & Lime

  • 1. kalvfärsbiff med rårörda lingon & trattkantarellsås

    serveras med potatismos eller kokt potatis

  • 2. fiskgratäng italiano (tomat & mozzarella)

    serveras med potatismos eller kokt potatis

  • 3. Indisk: nadan chicken curry

    vegan: green gram masala

  • 4. Poke bowl: vietnamesisk

    eller japansk

  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. -
  • 7. veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter

    veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 8. grill: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Kalvfärsbiff med portvinstuvade champinjoner

    pressgurka & rårörda lingon

  • Fiskgryta "Bouillabaisse" serveras med ris & aioli
  • Veg: Grönsaksbiff med portvinstuvade

    champinjoner, pressgurka & rårörda lingon

  • Wok: Fläskfilé med jordnötssås

    & basmatiris

  • Pasta: med strimlad kyckling & bacon

    i krämig ostsås

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Paella med färsk chorizo och kyckling

    samt grillade grönsaker och tomatyoghurt

  • Veckans under ytan: Stekt strömming

    med skirat smör lingon och potatispure

  • Veckans vegetariska: Matvetelasagne

    med ostcreme och ruccolapesto

La Fontana

  • Husets hamburgare med cheddarost

    pommes frites,inlagd gurka, bacon och briochebröd

  • Stekta Kycklingspett med pommes frites

    och vitlöksaioli

P2 Restaurang & Catering

  • Dillkött med kokt potatis
  • Sotad lax med ljummen färskpotatissallad

    och wasabimajo

  • Pasta Bolognese
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Baconlindad kycklingfilé, färsk potatis

    dragonsås

Wednesday, May 27