Lunch menu

Tuesday, 26 May

Brödernas kök

  • Sallad: Pastasallad med kyckling, bacon

    champinjon och broccoli, toppad med riven parmesanost

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Dijon- och basilikabakad flundrafilé

    med citrussås

  • Gård: Paprikagratinerad färsbiff med vitlökssky

    och stekt amandinepotatis

  • Äng: Gazpachobrässerad zucchini

    med örtslungad pasta och gremolata

  • Pasta: Pestoslungad linguine med oliver

    kapris, feta och fläskfilé

Restaurang Chili & Lime

  • 1. A. raggmunk med stekt fläsk & lingon

    B. stekt fläsk med löksås & kokt potatis

  • 2. krämig oxfilépasta med färska champinjoner

    vitlök, dijonsenap, rosmarin & parmesan

  • 3. Indisk: chicken nirali

    vegan: cabbage thoran

  • 4. Poke bowl - vietnamesisk eller japansk
  • 5. Asiatisk lunchbuffé
  • 6. fisk: tempurabakad alaskafilé med chili-

    & limemayo, serveras med kokt potatis & citron

  • 7. veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter

    veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 8. Grill: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Raggmunk med stekt fläsk & rårörda lingon
  • Stekt fläsk med löksås
  • Parmesangratinerad laxfilé med grilltomat

    & basilikacreme

  • Veg: Raggmunk med lingonkeso
  • Wok: Kyckling med cocosmjölk

    & chili samt basmatiris

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Nattbakad karre med rostade rotfrukter och bbq-aioli
  • Veckans under ytan: Stekt strömming

    med skirat smör lingon och potatispure

  • Veckans vegetariska: Matvetelasagne

    med ostcreme och ruccolapesto

La Fontana

  • Grillad Souvlaki på fläskfilé med stekt potatis

    och tzatziki

  • Stekta kalvfärsbiffar fyllda med paprika

    samt ugnsgrillad potatis och yoghurtsås

P2 Restaurang & Catering

  • Kycklingfärsbiff med röd currysås

    och tagliatelle

  • Pannbiff med lök

    och skysås

  • Pasta Bolognese
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Stekt sejfilé med remouladsås

    gröna ärtor dill kokt potatis

Tuesday, May 26