Lunch menu

Monday, 25 May

Brödernas kök

  • Sallad: Chèvresallad med valnötter

    och honung, bulgur

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Fiskgryta med potatis, saffran, vitt vin

    och aioli samt krutonger

  • Gård: Southern fried chicken-Stekt kyckling

    BBQ med cole slaw och sötpotatis

  • Äng: Auberginegratäng med mozzarella

    och rostad klyftpotatis

  • Pasta: Pestoslungad linguine med oliver, kapris

    feta och fläskfilé

Restaurang Chili & Lime

  • 1. sydamerikansk chili-biffgryta

    med nacho-chips & guacamole, serveras med ris

  • 2. egenpanerad hokifilé med chili- & limemayo

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. indisk: chicken nirali

    vegan: cabbage thoran

  • 4. Poke bowl - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. -
  • 7. veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter

    veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 8. Grill: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Kreolsk fläskfilégryta med ölkorv

    & oliver samt ris

  • Stekt panerad kummelfilé med skagensås
  • Veg: Spaghetti med quornfärssås

    & riven ost

  • wok: Kyckling med färsk ingefära, chili

    & mango samt nudlar

  • Pasta: Spaghetti Bolognese med riven ost
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Färsbiff med gräddkokt kål

    och lagerbladssky samt potatispuré

  • Veckans under ytan: Stekt strömming

    med skirat smör lingon och potatispure

  • Veckans vegetariska: Matvetelasagne

    med ostcreme och ruccolapesto

La Fontana

  • Husets schnitzel med klyftpotatis, gröna ärtor

    citronklyfta och bearnaisesås

  • Falafelltallrik med pommes frites och mild sås

P2 Restaurang & Catering

  • Chorizo med potatismos och räksallad
  • Panerad rödspätta med kall ägg-

    och persiljesås

  • Pasta Bolognese
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med syrad lök och kokt ägg
  • Kycklingsallad med parmesan och knaperstekt bacon

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Pannbiff med gräddsås, kokt potatis

    rårörda lingon

Monday, May 25