Lunch menu

Friday, 29 May

Brödernas kök

  • Sallad: Grillad lax med quinoa, stekt kål, broccoli

    tomatsallad och naturell yoghurt

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Rökt laxfärsbiff med lökfrästa räkor

    limegräddsky och rispilaff

  • Gård: Husets cheeseburger med bröd

    saltgurka, dressing och pommes frites

  • Äng: Vegetarisk lasagne med ruccola och aioli
  • Pasta: Pestoslungad linguine med oliver

    kapris, feta och fläskfilé

Restaurang Chili & Lime

  • 1. grillad entrecôte med choronsås

    (bearnaise smaksatt med tomat), serveras med friterade lökringar & stekt potatis

  • 2. ugnsstekt laxfilé med dill- & kapriscreme

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. Indisk: nadan chicken curry

    vegan: green gram masala

  • 4. Poke Bowl: vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. -
  • 7. Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter

    veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 8. Grill: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans högrevsburgare med bröd

    pommes, tryffelaioli, coleslaw & tillbehör

  • Isterband med persiljestuvad potatis

    & rödbetor

  • Veg: Rödbetsburgare med bröd, pommes

    tryffelaioli, coleslaw & tillbehör

  • Wok: Fläskfilé fräst i vitlök, färsk chili

    & sesamolja samt nudlar

  • Pasta: med räkor & kräftstjärtar

    i vitvinssås

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Grillad nattbakad högrev med kryddbakad

    potatis och chilibearnaise

  • Veckans under ytan: Stekt strömming

    med skirat smör lingon och potatispure

  • Veckans vegetariska: Matvetelasagne

    med ostcreme och ruccolapesto

La Fontana

  • Husets plankstek på Entrecoté,sparris

    duchesspotatis och madeirasås

P2 Restaurang & Catering

  • Wallenbergare med potatismos

    lingon, ärtor och skirat

  • Pasta Bolognese
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Wallenbergare med potatispuré, skiratsmör

    gröna ärtor

Friday, May 29