Lunch menu

Tuesday, 19 May

Brödernas kök

  • Sallad: Pastasallad med kyckling, bacon,

    champinjon och broccoli, toppad med riven parmesanost

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Ångad hokifilé med dill- och skaldjurssås

    samt potatisstomp

  • Gård: Pannbiff med lök, skysås, rårörda lingon

    och rostad amandinepotatis

  • Äng: Kikärtsgryta med rostad couscous

    och korianderkeso

  • Pasta: Pasta Bolognese på lamm med rosmarin

    och grana padano

Restaurang Chili & Lime

  • 1 A: Raggmunk med stekt fläsk och lingon

    1 B: Stekt fläsk med löksås och kokt potatis

  • 2. Krämig kycklingpasta med färska champinjoner

    bacon, parmesan och vitlök

  • 3. INDISK: Chicken curry med kokos och

    cashewnötter

  • VEGAN: Dal Palak
  • 4. POKE BOWL - Vietnamesisk eller japansk
  • 5. Asiatisk lunchbuffé
  • 6. FISK: Egenpanerad kapkummelfilé med skagensås,

    serveras med kokt potatis & citron

  • 7. VEG 1: Wokade grönsaker med cashewnötter

    VEG 2: Wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 8. GRILL: Kycklingspett med wokade grönsaker

    och jordnötssås

Restaurang Husman

  • Nattbakad fläskkarré Provencale

    med råstekt potatis och choronsås

  • Kålpudding med gräddsås, rårörda lingon

    och kokt potatis

  • Veg: Grönsakswok med strilad quorn, jordnötssås

    och basmatiris

  • Wok: Fläskfilé med jordnötssås och basmatiris
  • Pasta: Med strimlad oxfilé, gorgonzola och spenat
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Lasagne med tomat och ramslökssallad samt parmesancreme
  • Veckans under ytan:

    Gravad Lax med dill & ramslöksstuvad potatis

  • Veckans vegetariska:

    Kikärtsbiff med rostade grönsaker och tzatsiki

La Fontana

  • Stekt fläsk med löksås och kokt potatis

    samt lingonsylt

  • Fetaostfyllda, stekta, färsbiffar med ugnsgrillad

    potatis och tzatziki

Scandic Väst

  • Lunchstängt

P2 Restaurang & Catering

  • Kålpudding med gräddsås och lingon
  • Rimmad torsk med kapris,

    lök, rödbetor och skirat smör

  • Korvstroganoff med ris
  • Varmrökt lax med kall dill-

    och romsås samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Raggmunk med stekt fläsk, rårörda lingon

Pinoccio

  • Fläskfilé med madeira sås och rostad potatis
  • Ugnstekt fisk filé med citron

    och purjolök samt kokt potatis

  • Fläskfilé med madeira sås och rostad potatis
  • Ugnstekt fisk filé med citron

    och purjolök samt kokt potatis

  • Lunchbuffé
Tuesday, May 19