Lunch menu

Wednesday, 20 May

Brödernas kök

  • Sallad: Medelhavssallad med pasta, pestomarinerad

    mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Spättarullad med gubbröra serveras med

    brynt dillsmör och kokt potatis

  • Gård: Rödvinsbrässerad högrev med lökfräst bacon

    och gratinerad potatis

  • Äng: Rödbetsbiffar med löksalsa, dijonsenapscreme

    och gratinerad potatis

  • Pasta: Pasta bolognese på lamm med rosmarin

    och grana padano

Restaurang Chili & Lime

  • 1. Egenpanerad schnitzel med bearnaisesås eller

    pepparsås, serveras med gröna ärtor, citron & stekt potatis

  • 2. Ugnsstekt laxfilé med dill- & pepparrotscreme,

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: Chicken curry med kokos och

    cashewnötter

  • VEGAN: Dal palak
  • 4. POKE BOWL: Vietnamesisk eller japansk
  • 5. Asiatisk lunchbuffé
  • 6. -
  • 7. VEG 1: Wokade grönsaker med cashewnötter

    VEG 2: Wokade öggnudlar med grönsaker, samt vårrulle och jordnötssås

  • 8. GRILL: Kycklingspett med wokade grönsaker

    och jordnöttsås

Restaurang Husman

  • Husmans panerade schnitzel m bea, ärtor och

    rödvinssås samt pommes eller stekt potatis

  • gravad lax med dillstuvad potatis
  • Veg: Ostpanerad zucchini med bearnaise och ärtor

    pommes eller stekt potatis

  • Wok: Kyckling fräst i sesamolda, vitlök och chili

    samt nudlar

  • Pasta: Spaghetti Carbonara (bacon)
  • Grill: Hamburgare, green burger och kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Grillad majskyckling med gräslökshollandaise

    och ugnsbakade grönsaker

  • Veckans under ytan:

    Gravad Lax med dill & ramslöksstuvad potatis

  • Veckans vegetariska:

    Kikärtsbiff med rostade grönsaker och tzatsiki

La Fontana

  • Grillad ryggbiff med pommes chateu, rostade

    grönsaker och bearnaisesås

  • Husets fläskfilé Oscar med räkor, sparris och

    svampsås. Serveras med stekt potatis

Scandic Väst

  • Lunchstängt

P2 Restaurang & Catering

  • BBQ-kryddad fläsksida med kimchi,

    skysås och klyftpotatis

  • Stekt strömming med potatismos,

    skirat smör och lingon

  • Korvstroganoff med ris
  • Varmrökt lax med kall dill- och

    romsås samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Fläsknoisette med råstekt potatis, bearnaisesås

Pinoccio

  • Gulaschgryta med kokt potatis
  • Laxfilé med örtcreme och kokt potatis
  • Lunchbuffé
Wednesday, May 20