Lunch menu

Monday, 18 May

Brödernas kök

  • Sallad: Chèvresallad med valnötter och honung,

    bulgur, stekta rotfrukter och kål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Stekt torskfilé med avocado- och limesås,

    chilimajs och persiljepotatis

  • Gård: Kryddig kycklinglårfilé med

    gräddkokta kantareller och timjanpotatis

  • Äng: Falafel med tomat- och aubegineragu

    samt stekt ris

  • Pasta: Pasta Bolognese på lamm med

    rosmarin och grana padano

Restaurang Chili & Lime

  • 1. Nötköttbullar med gräddsås, inlagd gurka & lingon,

    serveras med potatismos eller kokt potatis

  • 2. Egenpanerad kapkummelfilé med skagensås,

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: chicken curry (med kokos & cashewnötter)
  • VEGAN: Dal palak
  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. Asiatisk lunchbuffé
  • 6. -
  • 7. VEG 1: wokade grönsaker med cashewnötter

    VEG 2: Wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 8. GRILL: Kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

  • 8. GRILL: Kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt panerad kamtjatkaflundra med dill-

    och romsås samt kokt potatis

  • Köttbullar med stuvade makaroner

    eller kokt potatis & gräddsås

  • Veg: Pasta Quattro Fromagio med vitlöksfrästa

    champinjoner och hasselnötter

  • Wok: Kycklingwok "Paneng" med röd curry

    och cocosmjölk samt basmatiris

  • Pasta: Med fläskfilé, oregano, mozzarela

    och soltorkad tomar

  • Dagens sallad

Restaurang Matkultur

  • Nattbakad högrev med potatispure och

    balsamicosky samt örtpicklade morötter

  • Veckans under ytan:

    Gravad Lax med dill & ramslöksstuvad potatis

  • Veckans vegetariska:

    Kikärtsbiff med rostade grönsaker och tzatsiki

La Fontana

  • Stekt kycklingbröstfilé med klyftpotatis och

    chimichurrisås

  • Panerad rödspätta med dillkokt potatis, citron

    och remouladsås

Scandic Väst

  • Lunchstängt

P2 Restaurang & Catering

  • Köttbullar med potatismos och lingon
  • Kycklinglasagne med spenat- och fetaostcreme
  • Korvstroganoff med ris
  • Varmrökt lax med kall dill-

    och romsås samt kokt potatis

  • Räksallad med syrad lök och kokt ägg
  • Kycklingsallad med parmesan

    och knaperstekt bacon

Viktors bakficka

  • Persiljejärpar med gräddsås, kokt potatis, rårörda ling

Pinoccio

  • Grillad fläskkarré med

    BBQ bearnaise och stekt potatis

  • Stekt fisk med kapris och gurkmajonäs
  • Grillad fläskkarré med

    BBQ bearnaise och stekt potatis

  • Stekt fisk med kapris och gurkmajonäs
  • Lunchbuffé
Monday, May 18