Lunch menu

Thursday, 14 May

Brödernas kök

  • Sallad: Haloumi med stekt kål, kyckling, bulgur

    och tomatsallad

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Krämig pasta med västerbottenost

    toppad med rökt lax och pepparrot

  • Gård: Chipotlegratinerad nötfärsbiff

    med mustig citronsky och lökfräst potatis

  • Äng: Potatisbullar med rostade rotfrukter

    skirat smör och lingon

  • Pasta: Fusilli tricolore med chilistekt kycklingfilé

    och gräddkokta champinjoner

Restaurang Chili & Lime

  • 1. italiensk kycklingfilé fylld med mozzarella

    salami & färsk basilika, serveras med cidersås & ugn

  • 2. ugnsgrillad laxfilé med dill-hollandaisesås

    grön sparris & ugnsrostad klyftpotatis eller kokt potatis

  • 3. Indisk: pepper chicken

    vegan: chenna masala

  • 4. Poke bowl: vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. FISK: sprödbakad kapkummelfilé

    med kall örtsås, serveras med kokt potatis & citron

  • 7. Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter

    veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 8. Grill: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Gulaschsoppa samt pannakakor

    med sylt & grädde

  • Helstekt fläskfilé med Cafe de Parissås

    samt baconbrynta haricot verts

  • Veg: Ärtsoppa & pannkakor

    eller Umamiburgare med bröd & pommes

  • Wok: Kyckling fräst i vitlök, chili & ingefära, nudlar
  • Pasta: med strimlad rostbiff i gorgonzolasås
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Chili con Carne på högrev med bönsalsa

    och klyftpotatis

  • Veckans under ytan: Laxpudding

    med skirat smör och dill

  • Veckans vegetariska: Friterad Halloumi

    med ugnsbakade grönsaker och ramslöksaioli

La Fontana

  • Grillmix: Kycklingspett,köttfärsspett

    korv, vitlökssås

  • Fish & Chips med dansk remouladsås

P2 Restaurang & Catering

  • Vegetarisk mungfärsbiff med rostade betor

    och örtcreme

  • Nattbakad karré med rostad majs-

    och parmesancreme

  • Blomkålssoppa med brynt lök och bacon

    samt bärpaj med vaniljsås

  • Korvstroganoff med ris
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg

    och syltad rödlök

  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Kyckling schnitzel med tzatziki

    rostad färsk potatis

Thursday, May 14