Lunch menu

Wednesday, 13 May

Brödernas kök

  • Sallad: Medelhavssallad med pasta, pestomarinerad

    mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Smörstekt flundra med skarpsås

    citron samt örtros

  • Gård: Saltimbocca på fläskkött med lufttorkad

    skinka, salvia, vitt vin samt risotto

  • Äng: Kikärtsbiff med tomat- och paprikasalsa

    samt stekt rispilaff

  • Pasta: Fusilli tricolore med chilistekt kycklingfilé

    och gräddkokta champinjoner

Restaurang Chili & Lime

  • 1. fransk färsbiff med gräddsky & lingon

    serveras med pressgurka & potatismos eller kokt potatis

  • 2. isterband (från Hugos chark i Gränna)

    serveras med persiljestuvad potatis & inlagd gurka

  • 3. indisk: pepper chicken

    vegan: chenna masala

  • 4. poke bowl: vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. Fisk: sprödbakad kapkummelfilé

    med kall örtsås, serveras med kokt potatis & citron

  • 7. veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter

    veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 8. Grill: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Porterstek med potatisgratäng & gelé
  • Pytt i panna med stekt ägg & rödbetor
  • Veg: Grönsaks pytt med stekt ägg

    & rödbetor

  • Wok: Kyckling "Paneng" med röd curry

    & cocosmjölk, basmatiris

  • Pasta: Spaghetti Bolognese

    med riven ost

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Panko och ramslöksstekt kyckling

    med ljummen potatissal

  • Veckans under ytan: Laxpudding

    med skirat smör och dill

  • Veckans vegetraiska: Friterad Halloumi

    med ugnsbakade grönsaker och ramslöksaioli

La Fontana

  • Stekt kalvytterfilé med ugnsbakade grönsaker

    nybakat bröd och bearnaisesås

  • Shishkebab på spett med grillad tomat

    zucchini, paprika, tzatziki och pommes frites

P2 Restaurang & Catering

  • Vegetarisk mungfärsbiff

    med rostade betor och örtcreme

  • Bacon- och jalapenobratwurst

    med potatismos och räksallad

  • Laxfärsbiff med chili och ingefära

    samt korianderdressing

  • Korvstroganoff med ris
  • Varmrökt lax med kall dill-

    och romsås samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Fläsknoisette med pepparsås

    rostad potatis, sparris & bladspenatsallad

Wednesday, May 13