Lunch menu

Tuesday, 12 May

Brödernas kök

  • Sallad: Pastasallad med kyckling,

    bacon, champinjon och broccoli, toppad med riven parmesanost

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Bakad torsk med rostade rödbetor och kapris

    spenat och brynt smör

  • Gård: Limedoftande kalvfärsbiff med rosmarinsky

    och potatisgratäng

  • Äng: Marockansk het gryta med aubergine

    zucchini och couscous

  • Pasta: Fusilli tricolore med chilistekt kycklingfilé

    och gräddkokta champinjoner

Restaurang Chili & Lime

  • 1. A. raggmunk med stekt fläsk & lingon

    1. B. stekt fläsk med löksås & kokt potatis

  • 2. krämig fläskfilépasta med soltorkade

    tomater, färsk spenat & vitlök

  • 3. indisk: chicken masala

    vegan: green beans thoran

  • 4. Poke bowl - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. FISK: sprödbakad torskfilé med kall örtsås

    serveras med kokt potatis & citron

  • 7. veg: 1: wokade grönsaker med cashewnötter

    veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 8. grill: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Raggmunk med stekt fläsk & rårörda lingon
  • Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • Parmesangratinerad laxfilé m oliv-& tomatcreme

    grilltomat & kokt potatis

  • Veg: Raggmunk med lingonkeso
  • Wok: Kyckling med thai basilika & mango, nudlar
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Nattbakad Karre med äppelsky

    och bakade rotfrukter

  • Veckans under ytan: Laxpudding

    med skirat smör och dill

  • Veckans vegetariska: Friterad Halloumi

    med ugnsbakade grönsaker och ramslöksaioli

La Fontana

  • Husets Kycklingschnitzel

    med klyftpotatis, gröna ärtor, citronklyfta och champinjonsås

  • Grillad Flankstek med aioli och stekt potatis

P2 Restaurang & Catering

  • Vegetarisk mungfärsbiff med rostade betor

    och örtcreme

  • Färskostfylld kyckling med soltomatsås

    och tagliatelle

  • Isterband med persiljestuvad potatis

    och rödbetor

  • Korvstroganoff med ris
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt

    bacon och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Stekt fläsk med löksås, kokt potatis
Tuesday, May 12