Lunch menu

Monday, 11 May

Brödernas kök

  • Sallad: Chèvresallad med valnötter

    och honung, bulgur, stekta rotfrukter och kål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Vitlöksglaserad hokifilé på bädd

    av wokade grönsaker samt persiljeris

  • Gård: Basilikabrässerad kycklingfilé med citrusgräddsås

    och råstekt potatis

  • Äng: Gratinerad blomkålslåda med paprika

    vitkål och bulgur

  • Pasta: Fusilli tricolore med chilistekt kycklingfilé

    och gräddkokta champinjoner

Restaurang Chili & Lime

  • 1. viltskavsgryta (hjort, älg, ren)

    trattkantareller, timjan & lingon, serveras med ris/potatis

  • 2. egenpanerad stillahavstorskfilé med tartarsås

    serveras med kokt potatis

  • 3. INDISK: chicken masala

    VEGAN: green beans thoran

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. -
  • 7. veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter

    veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 8. grillL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt panerad kummelfilé med skagenröra

    samt kokt potatis

  • Grekisk färsbiff med balsamicosky

    grekisk sallad & fetacreme

  • Veg: Grönsakswok med cocosmjölk, curry

    & cashewnötter samt basmatiris

  • Wok: Kycklingwok med färsk röd chili

    & cocosmjölk, basmatiris

  • Pasta: Penne med fläskfilé, bacon

    & färska champinjoner

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Kalvfärsbiff med gräddsås pressgurka

    och lingon

  • Veckans under ytan: Laxpudding

    med skirat smör och dillcreme

  • Veckans vegetariska: Friterad Halloumi

    med ugnsbakade grönsaker och ramslöksaioli

La Fontana

  • Mixtallrik: Orientaliska biffar,Köfte (orientalisk

    kroppskaka) samt Chorizo med Tzatziki och pommes strips

  • Panerad Rödspätta med dillkokt potatis

    citron, och remouladsås

P2 Restaurang & Catering

  • På besök: Vegetarisk mungfärsbiff

    med rostade betor och örtcreme

  • Lammkorv med rostade rotfrukter

    och fetaostyoghurt

  • Panerad rödspätta med kall skagensås
  • Korvstroganoff med ris
  • Varmrökt lax med kall dill-

    och romsås samt kokt potatis

  • Räksallad med syrad lök och kokt ägg
  • Kycklingsallad med parmesan

    och knaperstekt bacon

Viktors bakficka

  • Pannbiff med gräddsås, kokt potatis rårörda lingon
Monday, May 11