Lunch menu

Friday, 15 May

Brödernas kök

  • Sallad: Grillad lax med quinoa, stekt kål, broccoli

    tomatsallad och naturell yoghurt

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Havets Wallenbergare med hummersås

    potatispuré och gröna ärtor

  • Gård: Grillad fläskkarré med chorizocrunch

    ruccolabearnaise och friterad potatis

  • Äng: Fetaost- och broccolipaj

    med basilikakeso

  • Pasta: Fusilli tricolore med chilistekt kycklingfilé

    och gräddkokta champinjoner

Restaurang Chili & Lime

  • 1. grillad entrecôte med vitlökssmör & rödvinssky

    serveras med ugnsgrillad tomathalva & råstekt pot

  • 2. ugnsgrillad laxfilé med dill-hollandaisesås

    grillad tomathalva & kokt potatis

  • 3. Indisk: pepper chicken

    vegan: chenna masala

  • 4. poke bowl - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. -
  • 7. veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter

    2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 8. Grill: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Vi tänder Grillen! (fläsknoisette, bratwurst

    potaissallad, stekt potatis, bearnaise, coleslaw mm)

  • Veg: Pastagratäng med spenat, kvibille

    ädel & spenat

  • Wok: Kyckling med lime, cocosmjölk

    vitlök & basmatiris

  • Pasta: med strimlad oxfilé, konjak

    svart peppar & grädde

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Fläskfile med bearnasise

    och rödvinssås samt rostade rostade rotfrukter

  • Veckans under ytan: Laxpudding

    med skirat smör och dillcreme

  • Veckans vegetariska: Friterad Halloumi

    med ugnsbakade grönsaker och ramslöksaioli

La Fontana

  • Fredagspecial: Grillad Entrecôte med duchesspotatis

    sparris, zucchini, champinjoner och bearnaisesås

P2 Restaurang & Catering

  • Vegetarisk mungfärsbiff med rostade betor

    och örtcreme

  • Ibericoburgare med mojo

    och kryddig klyftpotatis

  • Korvstroganoff med ris
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Fläskfilé med potatisgratäng

    med skysås

Friday, May 15