Lunch menu

Thursday, 7 May

Brödernas kök

  • Sallad - Haloumi med stekt kål, kyckling

    bulgur och tomatsallad

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Champinjonfylld spättafilé

    med lime- och svartpepparsky samt örtpotatis

  • Gård: Texas chili med guacamole

    nachos och rispilaff

  • Äng: Vårrulle sweet´n´sour med soya

    och jasminris

  • Pasta: Pasta Carbonara med grädde

    svartpeppar och grana padano

Restaurang Chili & Lime

  • 1. pulled pork (eller falafel)

    med klyftpotatis & tillbehörsbuffé

  • 2. ugnsstekt laxfilé med kall romsås

    serveras med fänkålsallad, dillslungad potatis & citron

  • 3. -
  • 4. indisk: chicken vindaloo

    vegan: rajma masala

  • 5. grill: kycklingspett med wokade

    grönsaker & jordnötssås

  • 6. wokad biff med kinesisk BBQ-sås

    & färsk broccoli

  • 7. friterad kyckling med sötsur sås

    eller currysås

  • 8. kombo (dagens 6 + dagens 7)
  • 9. veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter

    veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 10. Poke bowl: vietnamesisk eller japansk

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Thaisoppa med kyckling

    samt pannakakor med sylt & grädde

  • Lasagne med coleslawsallad
  • Het korv Stroganoff med ris
  • Veg: Spenatlasagne med coleslaw

    eller Ärtsoppa & pannakor, sylt & grädde

  • Wok: Fläskfilé med green curry

    & cocosmjölk, basmatiris

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Grillad karre

    med kryddsmör och rostade rotfrukter samt picklad rättika

  • VECKANS UNDER YTAN

    Västkustwallenbergare med ärtpure samt smörslungad potatis

  • VECKANS VEGETARISKA

    Bön och potatistortilla med ratatouille och vitlöksbröd samt örtyoghurt

  • Kalla matlådor

La Fontana

  • Grillad Kalvytterfilé med stekt potatis

    grönpepparsås och rostade grönsaker

  • Panerad Rödspätta med kokt potatis

    och remouladsås

P2 Restaurang & Catering

  • Stekt fläsk med löksås
  • Gorgonzolabakad lax med potatismos

    och kall örtsås

  • Pasta Bolognese
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Skomakarlåda
Thursday, May 7