Lunch menu

Wednesday, 6 May

Brödernas kök

  • Sallad - Medelhavssallad med pasta

    pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Fisk- och grönsaksgryta

    med limeaioli, krutonger och potatis

  • Gård: Viltfärsbiff med kantarellgräddsås

    rårörda lingon och stompad potatis

  • Äng: Grönsaksfylld paprika

    med limeaioli och potatisstomp

  • Pasta: Pasta Carbonara med grädde

    svartpeppar och grana padano

Restaurang Chili & Lime

  • 1. svensk pannbiff med stekt lök

    gräddsås & lingon, serveras med kokt potatis

  • 2. biff stroganoff med färska champinjoner

    serveras med ris, inlagd gurka & en klick yoghurt

  • 3. sprödbakad torskfilé med skarpsås

    serveras med kokt potatis & citron

  • 4. indisk: chicken vindaloo

    vegan: rajma masala

  • 5. Grill: kycklingspett med wokade

    grönsaker & jordnötssås

  • 6. Wokad kyckling färska grönsaker & jordnötter
  • 7. friterad kyckling med sötsur sås eller currysås
  • 8. kombo (dagens 6 + dagens 7)
  • 9. veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter

    veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Wallenbergare med potatismos

    gräddsås, rårörda lingon & ärtor

  • Kycklingspett med chilibearnaise & BBQ-sås
  • Veg: Morotsbiffar med sesamfrö

    & chevreost samt potatismos & ärtor

  • Wok: Entrecôte med färska champinjoner

    strimlad lök & nudlar

  • Pasta: Spaghetti Carbonara (bacon)
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Högrevsragu med rökt sidfläsk lök

    och champinjoner samt potatispure

  • Veckans under ytan: Västkustwallenbergare

    med ärtpure samt smörslungad potatis

  • Veckans vegetariska: Bön och potatistortilla

    med ratatouille och vitlöksbröd samt örtyoghurt

La Fontana

  • Chili Mexikana med ris,vitlöksbröd

    och yoghurtsås

  • Kycklingspett med stekt potatis

    och aioli

P2 Restaurang & Catering

  • Kryddig köttfärsgryta med paprika, lök och bönor
  • Rimmad torsk med ägg- och persiljesås
  • Pasta Bolognese
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Stekt laxfilé med dillkokt färsk potatis

    hollandaisesås gröna ärtor

Wednesday, May 6