Lunch menu

Tuesday, 5 May

Brödernas kök

  • Sallad - Pastasallad med kyckling

    bacon, champinjon och broccoli, toppad med riven parmesanost

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Ångad torsk med sparris- och

    örtcreme samt ruccolapotatis

  • Gård: Grillad fläsknoisette

    med BBQ-sky, chilibearnaise och klyftpotatis

  • Äng: Rostade rödbetor med feta

    solroskärnor, honung samt sparriscreme

  • Pasta: Pasta Carbonara med grädde

    svartpeppar och grana padano

Restaurang Chili & Lime

  • 1. a. raggmunk med stekt fläsk & lingon

    b. stekt fläsk med löksås & kokt potatis

  • 3. stekt panerad stillahavsspätta

    med dansk remouladsås, serveras med kokt potatis & citron

  • 4. Indisk: chicken tikka masala

    vegan: dal tadka

  • 5. Grill: kycklingspett med wokade

    grönsaker & jordnötssås

  • 6. wokad biff med bambuskott

    & färska champinjoner

  • 7. friterad kyckling med sötsur sås

    eller currysås

  • 8. kombo (dagens 6 + dagens 7)
  • 9. veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter

    veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 10. Poke bowl - vietnamesisk eller japansk

Restaurang Husman

  • Raggmunk med stekt fläsk

    & rårörda lingon

  • Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • Limemarinerad laxfilé med avocado-

    & mangosallad samt örtcreme

  • Veg: Raggmunk med lingonkeso
  • Wok: Kyckling "Paneng" med röd curry

    cocosmjölk & basmatiris

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Majskyckling med potatistortilla

    och ratatouille samt ramslöksaioli

  • Veckans under ytan: Västkustwallenbergare

    med ärtpure samt smörslungad potatis

  • Veckans vegetariska: Bön och potatistortilla

    med ratatouille och vitlöksbröd samt örtyoghurt

La Fontana

  • Husets Schnitzel på panko ströbröd

    med bearnaise,ärtor,citronklyfta,och klyftpotatis

  • Husets hamburgare med bacon

    cheddarost, briochebröd och inlagd gurka. Samt Pommes Strips

P2 Restaurang & Catering

  • Kroppkakor med skirat smör och lingon
  • Panerad rödspätta med remouladsås
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Raggmunk stekt fläsk rårörda lingon
Tuesday, May 5