Lunch menu

Monday, 4 May

Brödernas kök

  • Sallad - Chèvresallad med valnötter

    och honung, bulgur, stekta rotfrukter och kål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Sejfilé under morot- och zucchinitäcke

    med dillmajonnäs och rostad potatis

  • Gård: Femöring (färsbiff, lök och stekt ägg)

    serveras med råstekt potatis

  • Äng: Ostgratinerad zucchini med ratatouille

    och råstekt potatis

  • Pasta: Pasta Carbonara med grädde

    svartpeppar och grana padano

Restaurang Chili & Lime

  • 1. helstekt fläskfilé med portvinsstuvade

    champinjoner, serveras med stekt potatis

  • 2. VEG: pankopanerad halloumi

    med portvinsstuvade champinjoner, serveras med stekt potatis

  • 3. stekt panerad stillahavsspätta

    med dansk remouladsås, serveras med kokt potatis & citron

  • 4. indisk: chicken tikka masala

    vegan: dal tadka

  • 6. vietnamesisk wok med kyckling & sockerärtor
  • 7. friterad kyckling med sötsur sås

    eller currysås

  • 8. kombo (dagens 6 + dagens 7)
  • 9. veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter

    veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 10. Poke bowl: vietnamesisk eller japansk

Restaurang Husman

  • Stekt panerad kummelfilé med dansk

    remouladsås & pommes/kokt potatis

  • Indisk kycklinggryta med njallabröd

    basmatiris, raita

  • Veg: Spaghetti med quornfärssås

    & riven ost

  • Wok: Fläskfilé fräst i sesamolja, vitlök

    & chili

  • Pasta: Spaghetti Bolognese med riven ost
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Pannbiff med rostad potatis

    och rödvinssky samt senapsstuvad lök

  • Veckans under ytan:

    Västkustwallenbergare med ärtpure samt smörslungad potatis

  • Veckans vegetariska: Bön och potatistortilla

    med ratatouille och vitlöksbröd samt örtyoghurt

La Fontana

  • Orientalisk köttfärslimpa med tzatziki

    Serveras med stekt klyftpotatis och ugnsbakade grönsaker

  • Fish & chips med dillkräm pommes strips

P2 Restaurang & Catering

  • Fisk- och skaldjurslasagne

    med ruccolacreme

  • Kycklinggryta med grön curry

    och ris

  • Pasta Bolognese
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med syrad lök och kokt ägg
  • Kycklingsallad med parmesan

    och knaperstekt bacon

Viktors bakficka

  • Nötköttsgryta med basmatiris

    vispad creme fraiche

Monday, May 4