Lunch menu

Friday, 8 May

Brödernas kök

  • Sallad - Grillad lax med quinoa, stekt kål

    broccoli, tomatsallad och naturell yoghurt

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Gratinerad flundra med spenat

    purjolök och räkor samt citroncous-cous

  • Gård: Mixed grill (fläskfilé, kyckling, korv)

    med tzatziki och potatishalva

  • Äng: Stekt kryddig morotsbiff med tzatziki

    och potatishalva

  • Pasta: Pasta Carbonara med grädde

    svartpeppar och grana padano

Restaurang Chili & Lime

  • 1. mixed grill (fläsknoisette, chorizo

    kycklingfilé) med chili-bearnaisesås, serveras med potatisgratäng

  • 2. ugnsstekt laxfilé med kall romsås

    serveras med fänkålsallad, dillslungad potatis & citron

  • 3. -
  • 4. indisk: chicken vindaloo

    vegan: rajma masala

  • 5. Grill: kycklingspett med wokade

    grönsaker & jordnötssås

  • 6. Moa’s wok med kyckling, färsk selleri

    curry & ägg

  • 7. friterad kyckling med sötsur sås

    eller currysås

  • 8. kombo (dagens 6 + dagens 7)
  • 9 veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter

    veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 10. Poke bowl - vietnamesisk eller japansk

Restaurang Husman

  • Husmans panerade schnitzel

    med bearnaise, rödvinssås, ärtor, pommes/stekt pot.

  • Isterband från Vaggeryd

    med persiljestuvad potatis & rödbetor

  • Veg: Ostpanerad quornschnitzel

    med bearnaise, rödvinssås, ärtor, pommes/stekt pot.

  • Wok: Kyckling med thai basilika

    färsk ingefära & lime

  • Pasta: Räkor "Cajun"
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Nattbakad högrev

    med potatisgratäng och pepparsky samt brynta haricot verte

  • VECKANS UNDER YTAN

    Västkustwallenbergare med ärtpure samt smörslungad potatis

  • VECKANS VEGETARISKA

    Bön och potatistortilla med ratatouille och vitlöksbröd samt örtyoghurt

La Fontana

  • Specialmeny
  • Plankstek på oxfilé med baconlindad sparris

    duchesspotatis, bearnaise, grillad tomat, grillad zucchini

P2 Restaurang & Catering

  • Gårdskyckling med dragoncreme

    och örtrostad potatis

  • Pasta Bolognese
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Wallenbergare med potatispuré

    skirat smör, gröna ärtor, rårörda lingon

Friday, May 8