Lunch menu

Wednesday, 29 April

Brödernas kök

  • Sallad: Medelhavssallad med pasta

    pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Dill- och citrusbakad sejfilé

    med krämig räksås och picklad lökpotatis

  • Gård: Ostfylld färsbiff med basilikasky

    soltorkad tomatcreme och klyftpotatis

  • Äng: Paprikasotad palsternacka

    med soltorkad tomatcreme och klyftpotatis

  • Pasta: Pasta Frutti di mare toppad

    med mozzarella

Restaurang Chili & Lime

  • 1. klassisk wallenbergare (kalvfärs)

    med rårörda lingon & skirat smör eller gräddsås, serveras med potatismos eller kokt potatis

  • 2. lax strindberg (senap) med balsamico

    & broccoli, serveras med potatismos eller kokt potatis

  • 3. -
  • 4. Indisk: chicken chettinadu

    vegan: green beans thoran

  • 5. grill: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

  • 6. thailändsk wok med kyckling, färska grönsaker

    & gröncurry

  • 7. friterad kyckling med sötsur sås

    eller currysås

  • 8. kombo (dagens 6 + dagens 7)
  • 9. Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter

    veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Bräckt laxfilé med basilikacreme

    & grilltomat

  • Parmesangratinerad kycklingfilé

    med medelhavssallad, tzatziki & rödvinssky

  • Veg: Pastagratäng med spenat

    kvibille ädel & valnötter

  • Wok: Fläskfilé med jordnötssås

    & basmatiris

  • Pasta: Pastagratäng med strimlad skinka

    bacon & ost

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Rödvinsbrässerad högrev med potatis

    och selleripure samt syrad löksallad

  • Veckans under ytan: Ramslöksbakad sejrygg

    med krossad amandine och hollandaise

  • Veckans vegetariska: potatisgnocchi

    med brynt ramslökssmör och bakade betor

La Fontana

  • Husets schnitzel med bearnaise

    klyftpotatis, gröna ärtor och citronklyfta

  • Grillad flankstek med duchessepotatis och aioli.

P2 Restaurang & Catering

  • P2’s fiskgryta med aioli
  • Grillad karre med skånsk potatis och saltgurka
  • Pasta Bolognese
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Ugnsgratinerad falukorv

    med potatispuré och senapskräm

Wednesday, April 29