Lunch menu

Tuesday, 28 April

Brödernas kök

  • Sallad: Pastasallad med kyckling

    bacon, champinjon och broccoli, toppad med riven parmesanost

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Grovsaltbakad hokifilé med citronsky

    grön ärtpuré samt örtpotatis

  • Gård: Kycklingfilé “Coq au vin”

    med rött vin, timjan, champinjoner samt ris

  • Äng: Vegetarisk chili med tortillas

    och ris

  • Pasta: Pasta Frutti di mare toppad

    med mozzarella

Restaurang Chili & Lime

  • 1. a raggmunk med stekt fläsk & lingon

    b stekt fläsk med löksås & kokt potatis

  • 2. krämig fläskfilépasta med vitlök

    svamp & parmesan

  • 3. sprödbakad stillahavsflundra

    med västkustdressing, serveras med kokt potatis & citron

  • 4. Indisk: chicken kurma

    vegan: mixed beans masala

  • 5. Grill: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

  • 6. wokad biff med chili bean

    & färska grönsaker

  • 7. friterad kyckling med sötsur sås

    eller currysås

  • 8. kombo (dagens 6 + dagens 7)
  • 9. veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter

    veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 10. Poke bowl - vietnamesisk eller japansk

Restaurang Husman

  • Raggmunk med stekt fläsk

    & rårörda lingon

  • Stekt fläsk med löksås

    & kokt potatis

  • Chili con carne av högrev med ris, tortilla

    nachos & vitlöksfraiche

  • Veg: Raggmunk med lingonkeso
  • Wok: Kyckling med vitlök, mango

    & färsk ingefära samt nudlar

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Nasi Goreng med kyckling, paprikaomelette

    och räkchips

  • Veckans under ytan: Ramslöksbakad sejrygg

    med krossad amandine och hollandaise

  • Veckans vegetariska: potatisgnocchi

    med brynt ramslökssmör och bakade betor

La Fontana

  • Souvlaki med grillad tomat och champinjoner.

    Serveras med tzatziki

  • Husets köttbullar med potatismos & gräddsås

    rårörda lingon, gröna ärtor och saltgurka

P2 Restaurang & Catering

  • Ostpanerad falukorv med potatismos

    och gurkmajonnäs

  • Rimmad torsk med blomkålsmos

    och grönärtsås

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Bakad lubbfilé

    med potatispuré vitvinssås, gröna ärtor

Tuesday, April 28