Lunch menu

Monday, 27 April

Brödernas kök

  • Sallad: Chèvresallad med valnötter

    och honung, bulgur, stekta rotfrukter och kål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Ångad torskfilé med limecreme

    och gratinerad potatispuré

  • Gård: Persiljejärpar med gräddsås

    pressgurka, lingon och kokt potatis

  • Äng: Vegetarisk pasta med bakade

    tomater, lök, svamp, grädde och ost

  • Pasta: Pasta Frutti di mare toppad

    med mozzarella

Restaurang Chili & Lime

  • 1. Dijongryta (högrev, kantareller & dijonsenap)

    serveras med ris eller kokt potatis

  • 2. Kålpudding med gräddsås & lingon, serveras

    med kokt potatis

  • 3. Sprödbakad stillahavsflundra

    med västkustdressing, serveras med kokt potatis & citron

  • 4. Indisk: chicken kurma

    Vegan: mixed beans masala

  • 5. Grill: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

  • 6. wokad kyckling med crab paste

    & limeblad

  • 7. friterad kyckling med sötsur sås

    eller currysås

  • 8. kombo (dagens 6 + dagens 7)
  • 9. Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter

    2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 10. Poke bowl - vietnamesisk eller japansk

Restaurang Husman

  • Stekt panerad torskfilé med skagenröra
  • BBQ-färsbiff med picklad rödlök

    aioli & BBQ-sås

  • Veg: Spaghetti med quornfärssås

    & riven ost

  • Wok: Kyckling med färsk röd chili

    sweet chili & cocosmjölk samt basmatiris

  • Pasta: Spaghetti Bolognese

    med riven ost

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Nattbakad karre med vispad vitlökscreme

    fraiche och rostad blomkål samt sås "puttanesca"

  • Veckans under ytan: Ramslöksbakad sejrygg

    med krossad amandine och hollandaise

  • Veckans vegetariska: potatisgnocchi

    med brynt ramslökssmör och bakade betor

La Fontana

  • Moussaka med grekisk sallad
  • Vegetarisk falafeltallrik med pommes frites

    och mildsås

P2 Restaurang & Catering

  • Flygande Jakob med ris
  • P2’s fish and chips med tartarsås

    och klyftpotatis

  • Pasta Bolognese
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med syrad lök och kokt ägg
  • Kycklingsallad med parmesan

    och knaperstekt bacon

Viktors bakficka

  • Fläskkarré med äppelgräddsås,

    kokt potatis, äppelmos

Monday, April 27