Lunch menu

Thursday, 30 April

Brödernas kök

  • Sallad: Haloumi med stekt kål, kyckling

    bulgur och tomatsallad

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Ugnstekt flundrafilé med sås på citrongräs

    och chili samt stekt rispilaff

  • Gård: Fläskfilé Black&white med sparris

    samt potatiskaka med purjolök

  • Äng: Kryddig bönbiff serveras med bearnaise

    samt potatiskaka med purjolök

  • Pasta: Pasta Frutti di mare

    toppad med mozzarella

Restaurang Chili & Lime

  • 1. lågtempererad kalvytterfilé med tryffelaioli

    serveras med ljummen potatissallad med ruccola, örter & syrlig vinaigrette

  • 2. ugnsgrillad laxfilé med sås på äpple

    dill, gurka & pepparrot, serveras med ljummen potatissallad eller kokt potatis

  • 3. -
  • 4. Indisk: chicken chettinadu

    vegan: green beans thoran

  • 5. grill: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

  • 6. wokad biff med färsk pak choi
  • 7. friterad kyckling med sötsur sås eller currysås
  • 8. kombo (dagens 6 + dagens 7)
  • 9. vegetarisk: 1: wokade grönsaker med cashewnötter

    2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 10. Poke bowl - vietnamesisk eller japansk

Restaurang Husman

  • Grillat m tillbehör (fläsknoisette

    bratwurst, potatissallad, kryddsmör, bearnaise)

  • Veg: Grönsakswok med strimlad quorn

    cocosmjölk & chili

  • Wok: Kyckling "Paneng" med röd curry

    & cocosmjölk

  • Pasta: Tagliatelle med oxfilé, portabellosvamp

    & svart peppar i krämig ostsås

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Burgare med baconmajo

    och chilipicklad gurka samt rostad lök

  • Veckans under ytan: Ramslöksbakad sejrygg

    med krossad amandine och hollandaise

  • Veckans vegetariska: potatisgnocchi

    med brynt ramslökssmör och bakade betor

La Fontana

  • Kalventrecoté med tryffelsås och klyftpotatis

    samt ugnsbakade vårgrönsaker

P2 Restaurang & Catering

  • Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor

    sylt och grädde

  • Biff Bourguignon med potatismos
  • Pasta Bolognese
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg

    och syltad rödlök

  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Schnitzel med kaprissmör, rostad potatis

    skysås och gröna ärtor

Thursday, April 30