Lunch menu

Thursday, 23 April

Brödernas kök

  • Sallad: Haloumi med stekt kål, kyckling, bulgur

    och tomatsallad

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Stekt panerad laxfärsbiff med skagensås

    citron och kokt potatis

  • Gård: Mustig gryta på fläskkött, kantareller

    och lök samt stekt grönsaksris

  • Äng: Rödbetsbiff med mangochutneycreme

    och stekt grönsaksris

  • Pasta: Linguine med lufttorkad skinka, tomat

    och oliver samt fetaostcreme

Restaurang Chili & Lime

  • 1. Taco-tallrik (eller falafel) med tillbehörsbuffé
  • 2. Kantarellsoppa toppad med knaperstekt

    bacon, samt pannkakor med sylt & grädde

  • 3. honungsglacerad kycklingfilé, serveras

    med coleslaw & klyftpotatis

  • 4. Indisk: chicken nirali

    vegan: green gram curry

  • 5. kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

  • 6. kinesisk wok med biff

    & sojabönor

  • 7. friterad kyckling med sötsur sås eller currysås
  • 8. kombo (dagens 6 + dagens 7)
  • 9. veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter

    veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 10. poke bowl: vietnamesisk eller japansk

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Räksoppa samt pannkakor

    med sylt & grädde

  • Lasagne med coleslawsallad
  • Isterband från Vaggeryd

    med persiljestuvad potatis & rödbetor

  • Veg: Spentlasagne med coleslawsallad

    eller Ärtsoppa & pannkakor

  • Wok: strimlad entrecôte med lök

    färska champinjoner & vattenkastanjer

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Hjortfärsbiffar med lingonsky

    och stompad potatis samt picklad rödkål

  • Veckans under ytan: Fisk och skaldjurslasagne
  • Veckans vegetariska: Gremolatabakad blomkål

    med linsotto på belugalinser

La Fontana

  • Varmrökt lax med kokt potatis och dillcréme
  • Husets hamburgare med bacon, cheddarost

    briochebröd, pommes frites, hamburgerdressing och saltgurka

P2 Restaurang & Catering

  • På besök: Quorngryta med paprika, lök, chili och ris
  • Ugnsbakad lax med brynt smör

    och asiatisk gurksallad

  • Grönärtsoppa med rökt lax och vårlök

    samt chokladkaka med grädde

  • Pasta Bolognese
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Köttfärslimpa med skogssvampsås

    kokt potatis

Thursday, April 23