Lunch menu

Wednesday, 22 April

Brödernas kök

  • Sallad: Medelhavssallad med pasta

    pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Prästostöverbakad sej med paprikasås

    och potatiskross

  • Gård: Grillad fläskkarré med avocadocreme

    majs och klyftpotatis

  • Äng: Zuccinipoppers med avocadocreme

    och bulgur med purjolök

  • Pasta: Linguine med lufttorkad skinka

    tomat och oliver samt fetaostcreme

Restaurang Chili & Lime

  • 1. Grönpepparbiff med gräddsky, lingon

    & pressgurka, serveras med potatismos eller kokt potatis

  • 2. ugnsbakad laxfilé med dill-creme, serveras

    med kokt potatis & citron

  • 3 -
  • 4. Indisk: chicken nirali

    vegan: green gram curry

  • 5. grill: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

  • 6. thailändsk wok med kyckling

    & chili paste

  • 7. friterad kyckling med sötsur sås

    eller currysås

  • 8. kombo (dagens 6 + dagens 7)
  • 9. veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter

    veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans Låda med fläsknoisette

    potatismos, bacon-& rödvinssås, inlagd gurka

  • Fisk-& skaldjurspaella med limeaioli
  • Veg: Fylld paprika med quornfärs

    & fetaost samt potatismos

  • Wok: Kyckling med cocosmjölk & färsk röd chili
  • Pasta: Spaghetti Bolognese med riven ost
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Parmesan och salviastekt kyckling

    med citroncreme och vitlöksrostad potatis samt örtsky

  • Veckans under ytan: Fisk och skaldjurslasagne
  • Veckans vegetariska: Gremolatabakad blomkål

    med linsotto på belugalinser

La Fontana

  • Husets kycklingschnitzel med gröna ärtor

    klyftpotatis, citronklyfta och aioli

  • Grekisk köttfärslimpa fylled med fetaost och serveas

    med klyftpotatis, grillade tomater, grillad lök, grillad paprika och grillad vitlök

P2 Restaurang & Catering

  • På besök: Quorngryta med paprika, lök, chili och ris
  • Levergryta med lingon
  • Gårdskyckling med ljummen potatissallad

    och parmesancreme

  • Pasta Bolognese
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Stekt torskfilé med kokt potatis dillmajonnäs

    och gröna ärtor

Wednesday, April 22